Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Πώς επηρεάζει το κρύο τα μάτια


kryo_matia_ring.jpg

Πώς επηρεάζει το κρύο τα μάτια


Όταν η θερμοκρασία πέφτει, είναι εύκολο να θυμηθεί κανείς να βάλει κασκόλ για να προστατεύσει το πρόσωπό του, γάντια για τα χέρια του και μπότες για να διατηρήσει ζεστά τα πόδια του. Δεν πρέπει όμως να ξεχνά και τα
μάτια του, γιατί κι αυτά μπορεί να υποφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα 

2o_synedrio_omou_diethnes.jpg2ο Διεθνές Συνέδριο ώμου «Athens Shoulder Course» στην Αθήνα


Η Γ’ Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Υγεία διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το διεθνές σεμινάριο Athens Shoulder Course.

Διαβάστε περισσότερα 

5o_synedrio_karkinos_pnevmona.jpg5ο Διεθνές Συνέδριο Καρκίνου Πνεύμονα: Η σημαντική επιστημονική πρόοδος σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη διαχείριση της νόσου



Το 5ο Διεθνές Συνέδριο για τον Καρκίνο του Πνεύμονα: Lung Cancer Network θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το διάστημα 18-20 Ιανουαρίου 2018, υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα 

QWERQ.jpgΧρόνια Οξεία Προστατίτιδα

Η Προστατίτιδα είναι φλεγμονή του προστάτη αδένα και η κύρια αιτία για την εμφάνισή της είναι η λοίμωξη από μικρόβια.


Διαβάστε περισσότερα 

«Λιπώδες ήπαρ»: Ασήμαντο τυχαίο εύρημα ή νόσος;

lipodes_hpar_gkoritsas_kon.jpg
Ισως η μεγαλύτερη επιδημία της εποχής μας, ειδικά στον ανεπτυγμένο αλλά και στον αναπτυσσόμενο κόσμο τα τελευταία χρόνια, είναι οι συνέπειες του μεταβολικού συνδρόμου.

Διαβάστε περισσότερα 

breastfeeding.jpgΜειωμένος ο κίνδυνος εκδήλωσης διαβήτη για τις γυναίκες που θήλασαν το μωρό τους τουλάχιστον ένα εξάμηνο


Οι γυναίκες που θήλασαν το μωρό τους για ένα εξάμηνο ή περισσότερο, έχουν σχεδόν το μισό κίνδυνο να αναπτύξουν διαβήτη τύπου 2, σε σχέση με όσες δεν θήλασαν, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη.

Διαβάστε περισσότερα 

spine_pain_ring_goudev.jpgΥπάρχει λύση στον χρόνιο πόνο της σπονδυλικής στήλης;


Όσοι υποφέρουν από χρόνιο πόνο στη σπονδυλική στήλη λένε ότι χειρότερος πόνος δεν υπάρχει και ότι δυσκολεύονται να έχουν ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά τους.

Διαβάστε περισσότερα 

«Ο Γάμος σε Κρίση - Προβλήματα στην σχέση των ζευγαριών»

gamos-se-krisi.jpg
Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης «Επαφή», σας προσκαλεί στο βιωματικό σεμινάριο που διοργανώνει την Παρασκευή 26/01, με θέμα: «Ο Γάμος σε Κρίση. Προβλήματα στην σχέση των ζευγαριών.»

Διαβάστε περισσότερα 

isae1.jpgΟ ΙΣΑ εκφράζει την ανησυχία του για τα νέα κρούσματα ιλαράς σε υγειονομικό προσωπικό νοσοκομείων


Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, εκφράζει την ανησυχία του, για τα νέα κρούσματα ιλαράς, σε υγειονομικό προσωπικό δημόσιων νοσοκομείων.

Διαβάστε περισσότερα 

psf.jpgΟ ΠΣΦ απαιτεί την παρουσία του στη Βουλή κατά την συζήτηση του Νομοσχεδίου για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών κατέθεσε αίτημα, προκειμένου εκπρόσωποί μας να ενημερώσουν τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και την Πολιτική Ηγεσία, κατά την ακρόαση των φορέων στη συζήτηση επί του Νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας «Ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις».

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr