Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Αξίζει να μετράει κανείς θερμίδες ή μερίδες;...

thermides_h_merides.jpg

Αξίζει να μετράει κανείς θερμίδες ή μερίδες;


Πολλές φορές όταν έρχεται κάποιος στο γραφείο μου, ρωτάει πόσες θερμίδες έχει η σοκολάτα, πόσες τα μακαρόνια με κιμά κ.ά., ώστε να αποφύγει την κατανάλωσή τους, αν έχουν πολλές θερμίδες.


Διαβάστε περισσότερα

acne.jpgΦυσικές λύσεις στο πρόβλημα της ακμής


Η ακμή αποτελεί πρόβλημα πολλών ανθρώπων. Αρκετοί προσπαθούν να δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στη διατροφή τους ώστε να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και άλλοι δέχονται φαρμακευτική αγωγή από δερματολόγους.

Διαβάστε περισσότερα

omada_aigaiou_pfizer.jpgΗ Pfizer Hellas Μεγάλος Χορηγός της «Χειμερινής Αποστολής» της Ομάδας Αιγαίου


Η Pfizer Hellas, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την «Ομάδα Αιγαίου» με στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των κατοίκων των νησιών του Αιγαίου, ήταν ο μεγάλος χορηγός της «Χειμερινής Αποστολής» στην Αλόννησο, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 13 έως 15 Οκτωβρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα

vitamin_K.jpgΗ Βιταμίνη Κ και οι μορφές της: Μια άγνωστη σύμμαχος της ανθρώπινης υγείας



Η βιταμίνη Κ είναι ένας γενικός όρος που περιλαμβάνει μια ομάδα από χημικά όμοιες ουσίες οι οποίες έχουν αντιαιμορραγικές ιδιότητες. Απαντάται σε 3 μορφές την Κ1, Κ2και Κ3.


Διαβάστε περισσότερα

fdggdf.jpgBOTOX-DYSPORT Αληθινές λέξεις Αληθινά συναισθήματα


Με κάθε θεραπεία BOTOX στο ιατρείο τον Νοέμβριο μήνα, ΔΩΡΟ μια βαθεία ενυδάτωση προσώπου + μάσκα χρυσού Gold Anti-ageing Collagen Mask

Διαβάστε περισσότερα

childcancer.jpgΣεμινάριο με θέμα «Ψυχοκοινωνική στήριξη του παιδιού με καρκίνο και της οικογένειας του»



Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός» (Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα), Σεμινάριο με θέμα «Ψυχοκοινωνική στήριξη του παιδιού με καρκίνο και της οικογένειας του».


Διαβάστε περισσότερα

GIVMED_ring.png«Διαχείριση οικιακών φαρμάκων: Ευκαιρίες προς αξιοποίηση»


Πόσα κουτιά φαρμάκων έληξαν και πόσα δωρήθηκαν στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο; Πως διαχειρίζεται ο Έλληνας τα ληγμένα φάρμακα και το οιικακό φαρμακείο του συνολικά;

Διαβάστε περισσότερα 


 

stogiatro.gr