Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Κόντρες Πανευρωστινακού - Αγ, Θεοδώρων και Προόδου Αγ. Βασιλείου - Ατρομήτου Χιλιομοδίου στη Β΄Κορινθίας

http://www.mykorinthia.gr/2015/wp-content/uploads/2010/11/b7bca45bde7511e36d009c009edb72be-700x469.jpg

Η κυριακάτικη  (5 11-17/ 15:00) 7η αγνωστική   βρίσκει τον πρωτοπόρο  της Β΄ κατηγορίας, Κορινθίας, Ατρόμητο Χιλιομοδίου να δίνει εκτός έδρας αγώνα, στον γειτονικό Άγιο  Βασίλειο, κόντρα στην τοπική Πρόοδο,, η οποία  δεν έχει ακόμα νίκη στην έδρα της.. Ο Ατρόμητος θέλει τη νίκη που θα τον κρατήση στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς  την «καλοβλέπουν» τρεις ομάδες που ακολουθούν στους – 2 βαθμούς . 
Από τις ομάδες αυτές εντός έδρας αγώνες δίνουν, ο  ΠΑΣ Κλένια   και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου  με Φωκά Αρχαίων Κλεωνών και Θύελλα  Κάτω Διμηνιού, αντίστοιχα. 
Αντίθετα οι Άγιοι  Θεόδωροι δίνουν δύσκολο   εκτός αγώνα ,  στο Ξυλόκαστρο, κόντρα στον Πανευρωστινιακό. Η ομάδα της Ευρωστίνης με νίκη της  περνάει στην πρώτη  τετράδα της βαθμολογίας, θέση που διεκδικούν και τα Ταρσινά που αγωνίζονται στο Συνοικισμό με τον ουραγό Αστέρα Κορίνθου,
Δοκιμασία περιμένει και τον ΑΟ Λυκοποριάς στο Γαλατάκι, απέναντι  στην ομάδα του Σαρωνικού, ενώ  στο «Γιάννης Στέφας» , στην κοινή τους έδρα αγωνίζονται ο ΑΟ Περαχώρας με τον Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης. 
Την ίδια ώρα στο Ζευγολατιό ο  Άρης Βοχαϊκού μάχεται με τον Κύψελο Κορίνθου

Η 7η αγωνιστική
Άρης Βοχαϊκού - ΠΑΣ Κύψελος 
Ποσειδών Κ. Βρύσης - ΑΟ Περαχώρας
 Σαρωνικός Γαλατακίου - ΑΟ Λυκοποριάς 
ΠΑΣ Κλένια - Φωκάς Αρχ. Κλεωνών 
Αστέρας Κορίνθου - Ταρσινά '97 
Πανευρωστινιακός - Αγ. Θεόδωροι 
ΣΦΛ Ολυμπιακός - Θύελλα Κ. Διμηνιού 
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου - Ατρόμητος Χιλιομοδίου