Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ




Για ένα επιμελητήριο
που ενώνει όλους τους επιχειρηματίες

Δελτίο Τύπου
Με τον παρόν δελτίο τύπου σας ανακοινώσουμε τη δημιουργία ενός νέου συνδυασμού που θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών στις επερχόμενες εκλογές του επιμελητηρίου, στις 1­0/12/2017.
Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, το γεγονός ότι δημιουργήσαμε ένα συνδυασμό που ενώνει όλους τους επιχειρηματίες και παρέχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε, από κοινού, την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.
Η παρούσα συγκυρία είναι, ιστορικά, μία από τις πλέον δύσκολες για την
ελληνική κοινωνία και η κρίση επηρεάζει περισσότερο από όλα την πραγματική οικονομία και την επιχειρηματικότητα.
Θεωρούμε ότι ο θεσμικός ρόλος του Επιμελητηρίου, μπορεί να αποτελέσει το ισχυρότερο εργαλείο, για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό, για το ξεπέρασμα της κρίσης και για την προετοιμασία της επόμενης μέρας, η οποία πρέπει να βρει τις επιχειρήσεις μας ενεργές και δραστήριες.
Αντιλαμβανόμαστε το Επιμελητήριο Κορινθίας ως ένα σημείο συνάντησης, παράθεσης απόψεων, ανάπτυξης προβλημάτων και εξεύρεσης λύσεων από τους τοπικούς επιχειρηματίες, οι οποίοι, μέσα από την ανάπτυξη του νομού και συνολικά της τοπικής κοινωνίας, προσδοκούν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.
Στοχεύουμε να καταστήσουμε το επιμελητήριο ένα πόλο ανάπτυξης, καινοτομίας - ένα δίκτυο εξωστρέφειας για τα μέλη του. Ένα μέσο διεκδίκησης δικαιωμάτων, πόρων και λειτουργιών προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.
Οραματιζόμαστε ένα Επιμελητήριο σύμμαχο, σύμβουλο και αρωγό κάθε ενός από εμάς, ώστε να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί.
Με αυτό το σκεπτικό, συμμετέχουμε στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».
Μια ανεξάρτητη παράταξη αποτελούμενη και από νέα πρόσωπα, από ανθρώπους της αγοράς, με εμπειρία και ικανότητες. Από ενεργούς και καταξιωμένους επαγγελματίες, οι οποίοι διέπονται από διάθεση προσφοράς προς τον τόπο τους. Από ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα, που καταφέρνουν να τα αντιμετωπίζουν και μπορούν να προτείνουν λύσεις.
Ένα συνδυασμό που θα μας επιτρέψει να εργαστούμε όλοι μαζί για ένα ανεξάρτητο, προοδευτικό επιμελητήριο, που θα παρέχει τις βασικές εγγυήσεις για μια νέα πνοή.
Για ένα τρόπο λειτουργίας του θεσμού, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου.
Για ένα Επιμελητήριο που θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και θα συμβάλει στην παραγωγική ανασυγκρότηση του νομού και στην έξοδο από την κρίση.
Όλες και όλοι οι επιχειρηματίες που θέτουμε ξεκάθαρα και δεσμευτικά τους στόχους μας, μπορούμε και πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το Επιμελητήριο Κορινθίας.
Για ένα επιμελητήριο που ενώνει όλους τους επιχειρηματίες!
Κόρινθος, 06-10-2017
Γραφείο Τύπου
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Nea Epoxi