Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Η Πρεμιέρα του Κυπέλλου Κορινθίας

Η κλήρωση της 1ης φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας
Πρεμιέρα Κυπέλλου σήμερα στην Κορινθία , όπου σήμερα Σάββατο διεξήχθησαν οι πρώτοι πέντε  νοκάουτ αγώνες από τους εννέα συνολικά της πρώτης φάσης του προγράμματος. Οι υπόλοιποι αγώνες θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή 17 / 9 και ώρα 16:30.

Στους αγωνες του Σαββάτου η Κόρινθος 2006 επεβλήθηκε με 4 - 0 του Πανκαμαριακού, ενώ ο ΠΑΣ Κόρινθος πέρασε με 2 - 0 από το Σπαθοβούνι. Στα Εξαμιλια η Δαφνή με το 2 - 1 επί του Τενεάτη Αθικ'ιων προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπως πέρασε και η Ελλάς Βέλου με το 1 - 0 επί του Ολυμπιακού Άσσου. Τέλος στο Κιάτο άνετη εκτός έδρας πρόκριση πέτυχε με 4 - 1 η Περαχώρα επί του Αετού Κρυονερίου.
Η πρώτη φάση του Κυπέλλου ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 17 / 9 και ώρα 16:30.με τους αγώνες
Άγιος Γεώργιος - ΠΑΣ Κύψελος  (ΔΑΚ)
ΠΑΣ Κλένια - Σαρωνικός Γαλατακίου
Θύελλα Πετρίου - ΑΠΣ Αγιάννης και
Α.Ο. Λυκοποριάς -  Ταρσινά ΄97 ("ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" Δερβενίου)


Στην 2η φάση προκρίνονται η Κόρινθος 2006, ο ΠΑΣ Κόρινθος, η Δαφνή Εξαμιλίων, η Ελλάς Βέλου και ο Α.Ο. Περαχώρας,όπου έχουν περάσει άνευ αγώνα και οι παρακάτω ομάδες:

Θύελλα Κάτω Διμηνιού, ΑΟ Μαψού, ΑΟ Λουτράκι, Αίας Κορίνθου, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Άρης Βοχαϊκού, Πανευρωστινιακός, Ηρακλής Λεχαίου, Πρόοδος Αγίου Βασιλείου, Άρης Αρχαίας Κορίνθου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Ολυμπιακός Λουτρακίου, Ποσειδών Κυρά Βρύσης, Αστέρας Δερβενίου, Πέλοπας Κιάτου, Ισθμιακός, Αστέρας Κορίνθου, Πανσολυγειακός, Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών, ΑΟ Ζευγολατιού, Άγιοι Θεόδωροι, Παννεμεατικός, Απέσσας Χαλκίου