Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΠΑΟΚ 1 - 0 τον Παναιτωλικό - αγχωτική νίκη

Ο Πρίγιοβιτς λύτρωσε τον ΠΑΟΚ, 1-0 τον Παναιτωλικό 
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στην Τούμπα, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super League.. Με περιορισμένη αγωνιστικότητα και χωρίς σχεδιασμό ξεκίνησε τον αγώνα ο Δικέφαλος απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που είχε καλύτερη οργάνωση, ήταν πιο διαβασμένος και διεκδίκησε στο γήπεδο
χώρους και επιθέσεις.
Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε με κεφαλιά ο Πρίγιοβιτς στο 75΄, μετά από φάουλ του Τσίμιροτ. Ο Σέρβος νίκησε στον αέρα του αμυντικούς του Παναιτωλικού και τον πολύ θετικό σήμερα Κυριακίδη ανοίγοντας το σκορ με υποδειγματικό τρόπο.
Ο Παναιτωλικός μετά το εις βάρος του γκολ πίεσε για την ισοφάριση και στο 94' έφθσε κοντά σε αυτό, αλλά το φάουλ σουτ του Ρόσα αποκρούει ο Ρέϊ προ του Μαρκόφσκι, για να λήξει το παιχνίδι λίγο αργότερα με την αγχωτική αλλά πολύτιμη νίκη του ΠΑΟΚ που και πάλι δεν ικανοποίησε με την απόδοση του.
ΠΑΟΚ: Ρέι, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάτσε (63' Βιεϊρίνια), Τσίμιροτ, Μακ (52' Πέλκας), Τζάλμα, Ελ Καντουρί και Πρίγιοβιτς (80' Κουλούρης).
Παναιτωλικός:
Κυριακίδης, Ρότσα, Μίχαι, Μόρας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο (73' Μπράβο), Ρόσα, Λόπες (79' Μάζουρεκ), Κλέσιο και Ντίας (72' Μαρκόφσκι).