Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Στην 4η ημέρα της Super League Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στις 20:30 -ο Πρώτη νίκη ο Λεβαδειακός με 1-0 επί της Ξάνθης

Πρώτη νίκη ο Λεβαδειακός με... σεφτέ του Μπραντάο
















Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στις 20:30, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί αυτή την ώρα τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (18:15). Ηδη στο σκορ προηγείται ο "δικέφαλος" του βορρά 

( Περισσότερα μετά το πέρας του αγώνα.)
Η αυλαία άνοιξε στη Λιβαδειά με τον γηπεδούχο Λεβαδειακό να παίρνει τη νίκη με 1 - 0 επί της Ξάνθης. Οι Βοιωτοί ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μπραντάο, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Ζαχαριάδης για χέρι του Μπαξεβανίδη σε σουτ του Ζαραδούκα (1-0). 
Στο 37΄ η Ξάνθη «άγγιξε» την ισοφάριση, όταν ο Λουσέρο εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπραντάο, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί, ο οποίος στην εξέλιξη της φάσης απέκρουσε και την κεφαλιά του Γέντρισεκ. Στο 45΄ ο Γιουσούφ βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης απέτρεψε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με αποτέλεσμα να μη σημειωθούν αξιόλογες φάσεις και το 1-0 να παραμείνει ως το τέλος.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης (66΄ λ. τρ. Φαβάρο), Μεντί, Λεονάρντο, Ζαραδούκας, Νιάς, Μητρόπουλος (83΄ Καλτσάς), Μπραντάο, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα (72΄ Γιακουμάκης).
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς):
Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (74΄ Ορφανίδης), Λουσέρο (83΄ Κάστρο), Φλίσκας, Γέντρισεκ, Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο, Καμαρά, Ρότσε (66΄ Κίκε).


Την Κυριακή, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι από την τυπικά γηπεδούχο Λαμία.  Ο τρίτος πρωτοπόρος, Πανιώνιος, αναμένεται να έχει δύσκολο έργο στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
 ΣΑΒΒΑΤΟ 16/9
Λεβαδειακός-Ξάνθη 1-0
(3' πέν. Μπραντάο)

18:15 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
20:30 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/9

16:00 Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης
18:15 Πλατανιάς-Κέρκυρα
18:15 ΑΕΛ-Ατρόμητος
20:30 Λαμία-ΑΕΚ (στο γήπεδο Περιστερίου)

ΔΕΥΤΕΡΑ 18/9
19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος