Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Εκτός Ευρώπης ο ΠΑΟΚ από τον Αύγουστο

Europa League: Έστερσουντ – ΠΑΟΚ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ – Εκτός Ευρώπης οι Θεσσαλονικείς | Newsit.grΕκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο έμεινε ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε από την Έστερσουντ με 2-0 στη Σουηδία κι αποκλείστηκε από το Europa League. Η ομάδα του Λουτσέσκου, παρά το γεγονός ότι ήταν το απόλυτο φαβορί του ζευγαριού, κατάφερε να αποκλειστεί από μία υποδεέστερη ομάδα, σκορπώντας την απογοήτευση στους φίλους της. Οι
Θεσσαλονικείς ήταν κάκιστοι στη Σουηδία, με την Έστερσουντ να σκοράρει δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και να στέλνει τον ΠΑΟΚ στο καναβάτσο.
Το 3-1 της Τούμπας δεν αρκούσε στους Θεσσαλονικείς, που μέσα σε 7 λεπτά στην επανάληψη (71΄-77΄) δέχτηκαν δύο τέρματα από τον ίδιο παίκτη (Γκόντος).
ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ: Κεϊτά, Σόμι (60′ Σομά), Παπαγιαννόπουλος, Πέτερσον, Μουκίμπι (68′ Βίνγκντρεν), Έντουαρντς, Νούρι, Μπατσίρου, Αϊές, Χόπκατ (90′ Μενσά) και Γκόντος.
ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Σάχοφ, Τσίμιροτ (81′ Κουλούρης), Μπίσεσβαρ (60′ Ενρίκε), Τζάλμα, Μακ (85′ Λημνιός) και Πρίγιοβιτς