Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ"

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 με πρωτοβουλία των βουλευτών Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, και υψηλόβαθμων εκπροσώπων της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. Οι βουλευτές στο πλαίσιο της τακτικής συνεργασίας με το Υπουργείο που έχει δημοσιευτεί στα τοπικά ΜΜΕ (βλ. πρόσφατο ΔΤ, 06/03/2017) έθεσαν το
πρόβλημα της στελέχωσης των Αστυνομικών Τμημάτων της Κορινθίας, καθώς και άλλα ζητήματα που αφορούν στις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.
Από την πλευρά του, ο κ. Αναγνωστάκης, τους ενημέρωσε ότι επίκειται άμεση ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας μέχρι το τέλος του καλοκαιριού με δέκα (10) συνολικά μεταθέσεις αστυνομικών, οι οποίοι θα καλύψουν οργανικές θέσεις, ενώ θα υπάρξει και επιστροφή του συνόλου του αστυνομικού προσωπικού, που έχει αποσπαστεί προσωρινά από την Κορινθία και αριθμεί περί τα εικοσιοκτώ (28) άτομα, στις οργανικές θέσεις τους εντός του Νομού. Τέλος, τόνισε τις σημαντικές επιτυχίες που έχουν σημειωθεί και ανακοινωθεί το τελευταίο διάστημα από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.
Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί με στόχο την όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική, σύγχρονη και με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.
Κόρινθος, 13.07.2017

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας