Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

"Εφυγε"... ο Λάκης Γιαννιδάκης..! Η "Σφεντόνα" του έμεινε ορφανή

https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEjehMa8ZH6NLSMM2I9f_kpkiV3cSrCx8xEup0CCW3MoFvTA5UVYHbE3mNf_4mtScgRqrn2BHBePsJUSPoTlnKKhOAWbUF1BFauc957C4mEMvs3n-utcRlPefaKGBGBpNBFaFeCIuZUg2joHANdLGMeeULIjUIii1-q65yZpQD3CnpZBv7WnflokWUP9MTtZi112C-jPLfcPZzyUsu5jxbuynNpT9DbCYu1cZba6UpYCUdaqzoD-MiHXFfex12wtYQyLOmKflbY9iKD02lFDVGElJOo=w1200-h630-p-k-no-nu

Ο δημοσιογράφος Βασίλης (Λάκης) Γιαννιδάκης, δεν βρίσκεται πιά μαζί μας. "Έφυγε" στα 60 του , σήμερα, για  "μακρινό ταξίδι"..   Άφησε την τελευταία του πνοή πριν λίγες ώρες σε νοσοκομείο των Αθηνών.
Ο Λάκης το περασμενο Σάββατο μπήκε στο νοσοκομείο Κορίνθου με πνευμοπνικό οίδημα και μεταφερθηκε στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Γεννηματά.
Η καρδιά του δεν τον βοήθησε καθόλου με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί αλλά

ταυτόχρονα να υποστεί και σοβαρή λοίμωξη. Ηδη απο τα μέσα της εβδομάδας ζούσε με μηχανική υποστήριξη καθώς ο οργανισμός του δεν αντδρούσε σε καμία θεραπεία. Οι γιατροί ενημέρωσαν σήμερα την οικογένεια του ότι κατέληξε.
Ο Λάκης Γιαννιδάκης ασχολήθηκε πολλά χρόνια με την δημοσιογραφία αρθρογραφώντας σε έντυπα.
Ηταν ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού και ο πρώτος που έστησε ελεύθερο ραδιόφωνο στην Κορινθία τον "Ηλέκτρα". 

HomeΤα τελευταία χρόνια είχε δημιουργήσει την ηλεκτρονική εφημερίδα  "Σφεντόνα" όπου και δμοσιογραφούσε  Είτε κανείς συμφωνούσε μαζί του είτε διαφωνούσε η αλήθεια είναι ότι αποτελούσε σημείο αναφοράς για την Κορινθιακή δημοσιογραφία και είχε διαμορφώσει την δική του σχολή. Με τον Λάκη είχαμε εξαίρετη συνεργασία πάνω σε αθλητικά  θέματα  που αφορούσαν το τοπικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Κορινθίας και όχι μόνον. Ο αγαπητός "Σφεντόνας" , εκτός από την οικογενειά του ( την σύζυγό του, τις τρείς κόρες και τα εγγόνια του) που υπερ αγαπουσε , λάτρευε και την Δυτική Κορινθία , ιδιαίτερα τον Φενεό) που επισκεπτόταν .συχνά. Τώρα ο φίλος Λάκης έφυγε για το "μακρινό ταξίδί" .. Η  "Σφεντόνα" του έμεινε ορφανή!
Οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" εύχονται  στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια να ζούν να τον θυμούνται πάντα. ΛΑΚΗ καλό σου Ταξίδι , καλό Παράδεισο!!!