Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ

Το δρόμο του κ. Βαρουφάκη, της κας Κωνσταντοπούλου, του κ. Λαφαζάνη, του κ. Γλέζου και τόσων άλλων επίλεκτων συντρόφων του κ. Αλέξη Τσίπρα παίρνει από αύριο ο κ. Πάνος Καμένος. Σαν πολιτικά βαρίδια όλοι πετάχτηκαν για την επιβίωση του σύγχρονου ηγεμόνα της fake ελληνικής δημοκρατίας όποτε αυτό απαιτείται. Έτσι αποχωρεί από την άμυνα της χώρας ο ηγέτης των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Όλοι οι προηγούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο κ. Καμένος, επέδειξαν μεγαλύτερη αυτονομία από αυτή που τους επέτρεπε το "γκιουλενικό" δίδυμο της Ελλάδας, θεωρώντας ότι η εξουσία τους πηγάζει από το λαό της Ελλάδας.


Ασφαλώς κάθε πολιτικός ηγεμόνας, όπως και οι προηγούμενοι του Αλέξη Τσίπρα,  μετά την κατάληψη της εξουσίας επιδιώκει δύο πράγματα: Την παραμονή του στην εξουσία και την αύξηση της πολιτικής ισχύος του. Ο Αλέξης Τσίπρας δύο χρόνια τώρα καταφέρνει να παραμένει στην εξουσία θυσιάζοντας συντρόφους και υπογράφοντας μνημόνια υποδούλωσης της Ελλάδας χωρίς καμία αντίσταση. Παρά την επιτυχία του στην κατάληψη της εξουσίας εξαφανίζοντας πολιτικούς αντιπάλους, επιχειρηματικούς ολιγάρχες και αγανακτισμένους πολίτες και καλοπιάνοντας συνεργάσιμους αντιφρονούντες, επιχειρηματικούς βαρόνους και φιλελεύθερους πολίτες η ισχύς του μειώνεται συνεχώς. Στην αύξηση της ισχύος του δεν τα καταφέρνει ο Αλέξη Τσίπρας γι' αυτό και εξοντώνει τους συνεργάτες του. Το ρωσικό μοντέλο του Βλαδίμηρου Πούτιν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των επιβητόρων της Ελλάδας αδυνατεί να εφαρμοστεί στην αποικιακή Ελλάδα και δεν πρόκειται να εφαρμοστεί εις απογοήτευση των θιασωτών του.

Συμπτωτικά η πολιτική εξόντωση του Πάνου Καμένου, που ομολογουμένως σύντομα ξέχασε τους "γερμανο-τσολιάδες" και την εξαθλίωση του λαού της χώρας, συμπίπτει χρονικά με την αποτυχία εξαγοράς του βήματος της Ελλάδας από το Ρώσο ολιγάρχη κ.Σαββίδη. Αμέσως μετά τα κατάλληλα δημοσιεύματα ξεκινά μία αντιπαράθεση "zero-sum" του Ανεξάρτητου Έλληνα με τον Έλληνα κρητικό κ.Μαρινάκη σε μία υπόθεση που κρατήθηκε στο συρτάρι για όσο χρόνο έπρεπε ώστε να χρησιμοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή με τα κατάλληλα αποτελέσματα. Το ευτυχές για το ελληνικό παρακράτος του πάτερ Πολύκαρπου και της κυρίας Όλγας που σκλαβώνουν την Ελλάδα μέχρι το 2060, με σκοπό τη διάλυσή της το συντομότερο δυνατόν, είναι ότι όποιος και να χάσει σε αυτή την τεχνητή σύγκρουση εξυπηρετεί το δόλιο σκοπό τους. Αν χάσει ο κ.Καμένος εξαφανίζεται πολιτικά και κυρίως εγκαταλείπει το Υπουργείο Άμυνας που βαδίζει το τελευταίο διάστημα ένα διαφορετικό δρόμο προς τη σωστή κατεύθυνση των νικητών. Αν χάσει ο κ.Μαρινάκης όπως πολύ σωστά ισχυρίζεται και ο ίδιος εξαφανίζεται από τον ευαίσθητο χώρο της μαζικής ενημέρωσης που μένει κενός για την επιβολή της αντεθνικής προπαγάνδας που χαρακτηρίζεται κρίσιμη για τη διατήρηση και εμπέδωση της αλλαγής του καθεστώτος της Ελλάδας από τη μεταπολεμική δημοκρατία δυτικού τύπου σε σύγχρονη αυταρχική εκλογική ηγεμονία.

Αφελώς ο κ. Γεωργιάδης εξυπηρετεί το δόλιο σκοπό των ελεγκτών της χώρας μετά τη Μεταπολίτευση όπου τον χρησιμοποιούν πολιτικά για να πετύχουν το σκοπό τους. Τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης και της κοινωνίας με την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων από την πολιτική και ελίτ. Την αλλαγή της ατζέντας από την καταστροφική  εθνική και οικονομική πολιτική του Αλέξη Τσίπρα σε ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών Μοσχοβίτικης υφής.

Τα καλύτερα έρχονται από αύριο για τους αναγνώστες του thedayaftergr...

thedayaftergr