Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Κλιμάκιο του Τομέα Υγείας της Ν.Δ. επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κορίνθου

Φωτογραφία του Oikonomou Vasilis.
















Συνεχίζεται η Πανελλαδική δράση της ΝΔ «Μήνας Υγείας»,
Πρόκειται για ολοήμερο οδοιπορικό συναντήσεων και επισκέψεων κλιμακίου της ΝΔ με φορείς της Υγείας του Νομού Κορινθίας
Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. – Βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου μαζί με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη, Βουλευτή Αχαΐας κ. Ιάσονα Φωτήλα,  επισκέφθηκε το πρωί το Νοσοκομείο Κορίνθου, ,Κέντρο Υγείας Κιάτου, Μονάδες Ψυχικής Υγείας "Γαλήνη" και "Ευαγγελισμός" όπου κατεγραφησαν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται στον κλάδο..
Φωτογραφία του Oikonomou Vasilis.Το κλιμάκιο αποτελούσαν: Βασίλης Οικονόμου Βουλευτή Επικρατείας Τομεάρχη Υγείας Ν.Δ.,Ιάσων Φωτήλας Βουλευτής Αχαΐας, Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας και τα μέλη του Τομέα Υγείας της Ν.Δ., Μαρία Παπακωνσταντίνου, Ιατρός Βιοπαθολόγος ΜD, MSc, Τάσος Παπανικολάου ,Αθανασία Χρισταρά – Ιατρός και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας κ. Χρήστος Κορδώσης.

Φωτογραφία του Oikonomou Vasilis.
Η Πρόεδρος του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Δήμητρα Καλομοίρη τους υποδέχθηκε στο γραφείο της και τους ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
Στην Σύσκεψη συμμετείχαν ακόμα: ο κ. Ηλίας Κοφινάς, Αντιπρόεδρος, ο κ. Νίκος Καμπάς, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ο κ. Τάσος Γκιολής, Ιατρός και εκπρόσωποι των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κορίνθου

http://korinthosnews.gr/news