Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

29η Αγωνιστική στη Β. Κορινθίας με ενδιαφέροντα ντερμπι

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgreXeMMbQDk3H3VwPJY39zMFpTMAvTaKM7ThJ9c-QGC4SxZUm8ZrnfIo8w_dibaDiWt5KBz4WCtxMxJbP4Xnrw7zYU55VD8aodo3stGpKOIkqWp6NSOEuPiQzY_ZHaEjsb_X1Mk-NHCLI/s1600/P1110727-1.jpg
Η προτελευταία (29η) αγωνιστική διεξάγεται την Κυριακή στις 16:00 , στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας. , όπου τα πάντα έχουν κριθεί. Πρωταθλητής ήδη είναι ο Άγιος Γεώργιος και κερδίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του άνοδο στην Α κατηγορία Κορινθίας. Την άνοδο στην ίδια κατηγορία εξασφαλίζουν και ο ΑΟ  Σπαθοβουνίου καθώς και η Δάφνη Εξαμιλίων. Την Β΄ κατηγορία "αποχαιρετά" και ο  ουραγός  ΠΑΟ Κουταλά...
Η κυριακάτικη αγωνιστική περιλαμβάνει και ενδιαφέροντα ντέρμπι . Ο ΑΟ Σπαθοβουνίου μάχεται στο ντέρμπι κορυφής με τον πρωταθλητή της κατηγορίας Άγιο Γεώργιο, την ίδια στιγμή του η Δαφνη Εξαμιλίων φιλοξενεί στην έδρα της τον ουραγό ΠΑΟ Κουταλά. 
Δύσκολη έξοδο έχει ο ΑΟ Περαχώρας , στο Κιάτο , κόντρα  στην Θύελλα Κ. Διμηνιού, όπως  και ο ΠΑΣ Κλένια , στο Γαλατάκι , κόντρα στο Σαρωνικό, την ίδια ώρα οι Άγιοι Θεόδωροι αντιμετοπίζουν στην έδρα τους τον ΑΟ Ρομά. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών με τον Άρη Βοχαϊκού και του Άρη Αρχαίας Κορίνθου με τον Κύψελο Κορίνθου. 
Μάλιστα τον αγώνα του Άρη Αρχαίας Κορίνθου με τον Κύψελο θα μεταδώσει σε live σύνδεση με την Αρχαία Κόρινθο, αποκλειστικά το Greekradio web channel σε περιγραφή του Τασου Μητσόπουλου. 
Τέλος ρεπό έχει η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου.

29η Αγωνιστική
14/5/17, 16:00
 Δάφνη Εξαμιλίων - ΠΑΟ Κουταλά
 Θύελλα Κ. Διμηνιού - ΑΟ Περαχώρας
 ΑΟ Σπαθοβουνίου - Αγ. Γεώργιος 
Αγ. Θεόδωροι - ΑΟ Ρομά
Άρης Αρχ. Κορίνθου - ΠΑΣ Κύψελος
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - Άρης Βοχαϊκού
Σαρωνικός Γαλατακίου - ΠΑΣ Κλένια
 Ρεπό η Πρόοδος Αγ. Βασιλείου