Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλιρη με προέδρους ΤΟΕΒ Σικυωνιων

Εμφάνιση IMG_4774.JPG
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας με τα Προεδρεία των ΤΟΕΒ του Δήμου Σικυωνίων, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των συναντήσεων με τους ΤΟΕΒ της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, παρουσία του Δημάρχου Σικυωνίων κ. Σπύρου Σταματόπουλου και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας για τα αρδευτικά έργα της περιοχής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η συζήτηση που γίνεται σήμερα, για τη βελτίωση της άρδευσης των περιοχών, με έργα που θα χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο την αύξηση της παραγωγής των αγροτικών προϊόντων ενισχύοντας έτσι την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Εμφάνιση IMG_4770.JPG
Έχουν πραγματοποιηθεί πολλά εγγειοβελτιωτικά έργα που ξεπερνούν τα 2 εκ. ευρώ, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης και με την έγκριση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ολοκληρώνουμε ένα νέο σχέδιο 2,5 εκ. ευρώ, ώστε να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
Τα μεγάλα τομεακά έργα που θα ολοκληρώσουν το συνολικό πρόβλημα άρδευσης όλων των περιοχών, όπως π.χ. το φράγμα Ασωπού,  είναι έργα πνοής που συνεχίζουμε να πιέζουμε σε κάθε κατεύθυνση για την χρηματοδότηση και ολοκλήρωσή τους.Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη.