Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου στο 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL



 Εμφάνιση received_1456715867683153.jpeg
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η Young Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου, με τη συμμετοχή στο 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL, που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, το Σάββατο 6 Μαΐου 2017.
Την μουσική αποστολή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου στο Ναύπλιο πλαισίωσαν με τη παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Καλύβας, η Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Δερβενίου κ. Διαμάντω Δερνδρινέλλη, ο Καθηγητής Κλασικής & Ευρωπαϊκής Μουσικής, Διδάσκαλος Βυζαντινής Μουσικής κ. Ανδρέας Γλυνιάς, καθώς και οι γονείς των μουσικών της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου.
Το 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL διοργάνωσε η ARTIVA, υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.
Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει παρελάσεις και συναυλίες από τις φιλαρμονικές μπάντες και τα μουσικά σύνολα:
1)Μουσικό Σύνολο Ανατολικής Αιγιαλείας (από τις Φιλαρμονικές Αιγείρας και Ακράτας)
2) Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου
3) Μουσικό Σχολείο Αγρινίου
4) Φιλαρμονική Δήμου Τρίπολης
Οι παρελάσεις ξεκίνησαν στις 19:00 και οι συναυλίες στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 
Η Young Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Παναγιώτη Παναγάκου, τόσο στην παρέλαση όσο και στο πρόγραμμα που παρουσίασε στη συναυλία, καταχειροκροτήθηκε και  απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια της Δημοτικής Αρχής και του κοινού για την εξαιρετική της εμφάνιση.