Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Ο Πανκαμαριακός νίκησε 3 - 2 τον Αστέρα

 A3azi9m5
Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος 2016-2017 στο Ξυλόκαστρο, ο Αστέρας ηττήθηκε από τον Πανκαμαριακό με σκορ 3 – 2 και κατέλαβε τελικά την 7η θέση στον πίνακα της βαθμολογίας.
Ο αγώνας διεξήχθη σε απολύτως φιλικό χαρακτήρα και μάλιστα, μετά τη λήξη του, οι διοικήσεις των δύο ομάδων από κοινού δεξιώθηκαν τους παίκτες και τους φίλους των ομάδων τους. Το μόνο μελανό στοιχείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός στον ώμο του Μετεβελή, ο οποίος χρειάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο για να του γίνει ανάταξη. Στα ενδιαφέροντα στοιχεία του αγώνα
ήταν το ότι και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν, προς το τέλος του αγώνα, τερματοφύλακές τους σαν επιθετικούς παίκτες. Μάλιστα ο Ν. Σιετής του Πανκαμαριακού σκόραρε κιόλας !
Gkvxe8cjΟ Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα και είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 11’με τον Βυζά, ο οποίος σε τετ-α-τετ απέτυχε να πλασάρει τον τερματοφύλακα Πετρόπουλο του Πανκαμαριακού που απέκρουσε με τα πόδια. Ο Πανκαμαριακός απάντησε με δύο ευκαιρίες του Ζήση, στο 21’ που τον σταμάτησε με τα πόδια ο Σκυλάκος σε τετ-α-τετ και στο 24΄όταν σούταρε άουτ από ευνοϊκότατη θέση. Ο Κουτρούλης στο 36’ μιμήθηκε τον Ζήση και έχασε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία, όταν ολομόναχος από το ύψος του πέναλτι σούταρε άτσαλα και πολύ άστοχα.
Blowwt1gΣτο 42’ μετά από κακή συνεννόηση Σκυλλάκου και Μαγγίνα σε επαναφορά της μπάλας από άουτ, ο Ντοντάη έκλεψε τη μπάλα και σέντραρε προς την εστία του Αστέρα όπου, με την άμυνα του Αστέρα σε ανισορροπία, ο Ζήσης ανενόχλητος με κεφαλιά πέτυχε το 1 – 0. Ο Αστέρας ισοφάρισε αμέσως με τη σέντρα, καθώς οι Αντωνόπουλος και Βυζάς έπαιξαν τρεις φορές το ένα-δύο και ο Βυζάς μπαίνοντας στην περιοχή έστρωσε τη μπάλα στον Αντωνόπουλο, που από το ύψος το πέναλτι σκόραρε με χαμηλό σουτ για το 1 – 1. Στο επόμενο λεπτό ο Μετεβελής έβγαλε τον ώμο του, καθώς έπεσε άτσαλα στο έδαφος σε μια διεκδίκηση της μπάλας.
D7ur3oi1Στο β’ μέρος, ο Αστέρας με την αλλαγή του Μετεβελή και τις εσωτερικές μετακινήσεις των παικτών του έχασε τη συνοχή που είχε στο α’ μέρος και έτσι ο Πανκαμαριακός εγκαταστάθηκε από νωρίς γύρω από την περιοχή του. Μάλιστα δε ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, στο 52’, όταν ο Ντοντάη με σουτ έξω από την περιοχή χαμηλά στη γωνία του Σκυλλάκου, πέτυχε το 2 – 1 και λίγο αργότερα στο 65’ σε κάθετη πάσα του Τακουμάκη, ο νεοεισελθών Ν. Σιετής πέτυχε το 3 – 1 με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 73’ ο Σκυλλάκος απέκρουσε ενστικτωδώς με το πόδι μια προβολή του Ν. Σιετή σε γύρισμα του Τουμπανάκη και στο 76’ ο Βασιλάρης με ανάποδο ψαλίδι μετά από απόκρουση των αμυντικών του Πανκαμαριακού σε κόρνερ, πέτυχε ένα από τα πλέον εντυπωσιακά τέρματα της περιόδου, για το 3 – 2.
4bx2mogvΟ Μερκούρης στο 87’ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει τον αγώνα, όταν, μετά από κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας από τους κεντρικούς αμυντικούς του Πανκαμαριακού, βρέθηκε ολομόναχος λίγο μέσα στην περιοχή ‘φάτσα’ με τον τερματοφύλακα Πετρόπουλο με τη μπάλα στρωμένη μπροστά του, αλλά σούταρε απελπιστικά πολύ πάνω από δοκάρια.
Ο διαιτητής κ. Παν. Κακριδής ήταν εξαιρετικός, όπως το ίδιο εξαιρετικοί ήταν και οι βοηθοί του κ.κ. Γκότσης και Μπούμπας, σε ένα εύκολο για αυτούς απόγευμα.
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ : Πετρόπουλος, Μπεκιάρης, Τσάκα, Σκούρας, Δεσποτέλης, Καραγιάννης, Σκόρβο, Καραΐνδρος (61΄ Σιετής), Ντοντάη, Ζήσης (46’ Τακουμάκης), Πεθαίνος (46΄ Τουμπανάκης).
ΑΣΤΕΡΑΣ : Σκυλλάκος, Κουτρούλης (72΄Παναγιωτόπουλος), Μετεβελής (λ.τρ. 46’ Φωλιάς), Μαγγίνας, Βασιλάρης, Τάφα, Αντωνόπουλος, Μεντής, Βυζάς, Τόλιας, Μερκούρης.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: asterasderveniou.gr