Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Μεγαλη Αθλητικη διοργανωση απο τον δραστηριο Ορειβατικο συλλογο Λουτρακιου [Video]



Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου έχει οργανώσει και διεξάγει  την Κυριακή 9 Απριλίου δύο παράλληλους αγώνες βουνού…
maxresdefault• τον 4ο “Ορεινό Αγώνα Γερανείων”, συνολικού μήκους 22 χιλιομέτρων και συνολικής υψομετρικής διαφοράς 1400 μέτρων , και
• τον 2ο «Ορεινό Δρόμο Περαίας Χώρας»  συνολικού μήκους 10 χιλιομέτρων και υψομετρικής διαφοράς 340 μέτρων,
στον ορεινό όγκο των Γερανείων και στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

1. Ορεινός αγώνας Γερανείων
• Ώρα εκκίνησης: 9.15πμ από το παραλιακό πάρκο Λουτρακίου
• Τερματισμός: από 11:15 πμ στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου
2.  Δρόμος βουνού
• Ώρα εκκίνησης: 9.20 από το παραλιακό πάρκο Λουτρακίου
• Τερματισμός: από 10:10 στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου
Για περιγραφή και χάρτες των αγώνων επισκεφτείτε τον ιστότοπο Http://agwnasgeraneiwn2017.blogspot.gr

Ο «Ορεινός Αγώνας Γερανείων» και ο «Ορεινός Αγώνας Περαίας Χώρας» διοργανώνονται από τον  «Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου», με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων και τη συμβολή πλήθους φορέων, συλλόγων και επιχειρήσεων, τους οποίους ευχαριστούμε. Οι αγώνες προσελκύουν περισσότερους από διακόσιους αθλητές από όλη την Ελλάδα, αναδεικνύουν και προβάλουν τις ομορφιές του Δήμου μας και συμβάλουν τον προσέλκυση επισκεπτών καθ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Ο «Ορεινός Αγώνας Γερανείων» φέτος έχει μεγαλύτερο μήκος (22χλμ αντί 19 χλμ), έχει για πρώτη φορά κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού στο παραλιακό πάρκο του Λουτρακίου και προστέθηκαν νέα τμήματα στον ορεινό όγκο, που αυξάνουν την ομορφιά της διαδρομής.
Ο «Ορεινός Αγώνας Περαίας Χώρας» έχει χαραχτεί , σε πολύ μεγάλο μέρος του, πάνω στο αρχαίο και τελείως ξεχασμένο δρόμο προς την Περαχώρα, που πλέον έχει μετατραπεί σε πανέμορφο μονοπάτι με εξαιρετική θέα.
***Η διαδικτυακη τηλεοραση freddotv.gr και το καναλι ΟΡΤ εχουν κληθει να καλυψουν ειδησεογραφικα το γεγονος οπως κανουν γενικοτερα σε σειρα σημαντικων γεγονοτων ανα την Περιφερεια.
freddotv.gr