Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Γιατί τελικά οι γυναίκες καταψύχουν τα ωάρια τους;GIATI_OI_GYNAIKES_KATAPSIHOUN_TA_OARIA_TOYE.jpgΓιατί τελικά οι γυναίκες καταψύχουν τα ωάρια τους;


Φαίνεται τελικά πως εμείς οι γυναίκες δε φυλάμε μόνο μία θέση στην καρδιά μας μέχρι να εμφανιστεί ο τέλειος ή έστω ο κατάλληλος για εμάς άνδρας, αλλά και το γενετικό μας υλικό με την προοπτική να δημιουργήσουμε
μαζί του την οικογένεια που ονειρευόμαστε.

Διαβάστε περισσότερα

Πόνος στην πλάτη στην εγκυμοσύνη. Πότε να ανησυχήσω;

ponos_stin_plati_pote_einai_anhsyxhtikos.jpg
Ο πόνος στην πλάτη στην εγκυμοσύνη είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα, για τα οποία μια έγκυος θα ζητήσει τη συμβουλή του γιατρού της. Είναι μάλιστα τόσο συνηθισμένος, που συχνά οι γυναίκες τον θεωρούν δεδομένο και απλώς τον ανέχονται. Ο Γυναικολόγος Μαιευτήρας κύριος Δημήτρης Μπιλάλης μας εξηγεί περισσότερα.

Διαβάστε περισσότερα

Να είμαι καλά... είναι μια πράξη αντίστασης!

Smiling-woman.jpg
Σκέφτομαι τους πρόσφυγες. Σκέφτομαι τον πόνο τους. Την δυστυχία τους.
Σκέφτομαι την φτώχεια, την ανεργία, την ανέχεια, των συμπατριωτών μας.
Σκέφτομαι την αρρώστια, την οδύνη και τον θάνατο, των συνανθρώπων μας.
Γράφει ο Ψυχολόγος Γιάννης Ξηντάρας,

Διαβάστε περισσότερα

gnkalamatase.jpgΓ.Ν. Καλαμάτας: Χειροπέδες σε υπεύθυνη τροφοδοσίας


Συνελήφθη την Τρίτη υπεύθυνη τροφοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, η οποία φέρεται ότι έκλεβε τρόφιμα και υγειονομικό υλικό από το νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα

Κήλη: Ένοχη και για πυελικό πόνο στις γυναίκες

pelvicpaine663.jpg
Η κρυφή κήλη μπορεί να είναι η αιτία για τον πόνο που νοιώθουν ορισμένες γυναίκες στην πυελική περιοχή, γεγονός που τις οδηγεί αρχικά στον γυναικολόγο τους και όχι σε χειρουργό. Η ύπαρξη κρυφής κήλης σε γυναίκες με ανεξήγητο, χρόνιο πυελικό πόνο μπορεί ωστόσο να διαπιστωθεί εύκολα με τη διενέργεια μιας απλής εξέτασης, όπως έχει καταδείξει μια μελέτη κοόρτης.

Διαβάστε περισσότερα

xanthosef132.jpgA. Ξανθός: Η Δημόσια Υγεία είναι επένδυσηΕπένδυση προς όφελος τόσο των πολιτών, όσο και των συστημάτων Υγείας και του κοινωνικού κράτους αποτελεί η Δημόσια Υγεία, σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό, Ανδρέα Ξανθό. 


Διαβάστε περισσότερα

junkfoodmane78.jpgΤα κορεσμένα λιπαρά συνδέονται με επιθετικό καρκίνο στον προστάτη


Το 70% των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους από καρκίνο του προστάτη, θα μπορούσε να σωθεί αν υποβαλλόταν σε ετήσιο προληπτικό έλεγχο και η νόσος είχε διαγνωστεί έγκαιρα.

Διαβάστε περισσότερα

Stogiatroelies.jpgΚαρκίνος του δέρματος: Δωρεάν εκτίμηση και χαρτογράφηση σπίλων


Εκστρατεία πρόληψης για τους καρκίνους του δέρματος  με τίτλο: «H πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία» διεξάγει το ιατρείο του πλαστικού και επανορθωτικού χειρουργού, Νεκτάριου Ντουντουλάκη, προσφέροντας δωρεάν εξέταση, εκτίμηση και χαρτογράφηση σπίλων.

Διαβάστε περισσότερα


stogiatro.gr