Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Το διαρκές ΟΧΙ του αρχηγού του Κράτους στους Γερμανούς

pavlopoulos-oxi-stainmager.jpg

Κάποιοι ανθέλληνες «απογοητεύονται» από τη δυναμική αντίσταση του Προκόπη Παυλόπουλου σε οτιδήποτε πληγώνει οικονομικά και ηθικά την πατρίδα μας.


Κάποιοι ήθελαν τον Προκόπη Παυλόπουλο κατά το σύνηθες της «θέσης» έναν Πρόεδρο τυπικών καθηκόντων. Να ακολουθεί το Μνημονιακό καθεστώς της υποταγής και να ευλογεί οτιδήποτε κινείται γύρω από τη σφαίρα της Γερμανικής επιρροής.
Η απογοήτευση αυτή εκφράζεται κυρίως διά της πρωτοφανούς επίθεσης στο πρόσωπό του, μεγάλης μερίδας κατευθυνόμενου πολιτικού και δημοσιογραφικού συστήματος,
Είναι πράγματι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη διαλυμένη Ελλάδα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκφράζει πατριωτικό λόγο και το εγχώριο σύστημα διαπλοκής και οι γνωστοί δολοφόνοι χαρακτήρων να επιτίθεται κατά αυτού (του αρχηγού Κράτους) που αντιστέκεται δημόσια στο νεοφιλελευθερισμό και την αγριότητα των δανειστών.

Είναι γνωστό πως η αναφορά του ΠτΔ για τον παράτυπο και καταχρηστικό χαρακτήρα του Eurogroup (Γερμανικής επιρροής) ξεσήκωσε όλους τους υπερασπιστές του Μνημονίου, που έφτασαν στο σημείο να διακινήσουν βρόμικα κείμενα για μία Καραμανλική συμμορία δραχμής με βασικούς παίκτες τους Παυλόπουλο – Καραμανλή – Μεϊμαράκη.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν «μάσησε» όμως. Συνέχισε σε όλα τα διεθνή φόρα να υποστηρίζει αυτή την άποψη και να δείχνει το δρόμο της εγχώριας αντίστασης στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα. Ένα δρόμο που ακόμη κανείς κοινοβουλευτικός δεν έχει ακολουθήσει εμπράκτως και που όμως φαίνεται πως είναι ο μόνος αντιμνημονιακός με νομικά επιχειρήματα.
Δεν έφτανε αυτό. Ο Προκόπης Παυλόπουλος παρουσία του Γερμανού Προέδρου στην Ελλάδα επανέφερε το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων την ώρα που ακόμη και οι πιο «ιδιοτελείς γραφικοί» το είχαν παρατήσει. Συγκεκριμένα δήλωσε: «η Ελλάδα θεωρεί παγίως ότι ορισμένες από τις απαιτήσεις που αφορούν το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις της εποχής της κατοχής είναι πάντα νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες». Επίθεση δέχθηκε και για αυτή την αναφορά από εκείνους και ομοίους τους που είχαν φιλοξενήσει τη συνέντευξη του Γερμανού Προέδρου όπου ξεκαθάριζε πως τα θέματα των αποζημιώσεων έχουν κλείσει για το Βερολίνο.
Ο δρόμος για τον Προκόπη Παυλόπουλο θα είναι δύσκολος αλλά ωραίος. Οι κακοποιοί  της Ελληνικής κοινωνίας προς όφελος συγκεκριμένων συμφερόντων έχουν ταχθεί με το σκληρό πρόσωπο των δανειστών. Είναι δε οι ίδιοι που επιθυμούν στην επόμενη Προεδρική θητεία να δουν στο αξίωμα τον Αντώνη Σαμαρά ή τον Κώστα Σημίτη.
Η πατριωτική όμως φωνή του Προκόπη Παυλόπουλου, μέχρι τότε, θα έχει κάνει αρκετή ζημιά στο νεοφιλελευθερισμό και αρκετό καλό στην Ελλάδα. Θα έχει ξυπνήσει συνειδήσεις και θα έχει ενεργοποιήσει μηχανισμούς και φορείς που ήδη οργανώνονται.
Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Γιατί η εμμονή του ΠτΔ να υπερασπίζεται την Ελληνική σημαία θα ξεμπροστιάσει (ήδη γίνεται) όλους όσοι έχουν αλλαξοπιστήσει για τις «ανάγκες» της πρόσκαιρης εξουσίας και του πλουτισμού τους.
Το «ΟΧΙ» του Προκόπη Παυλόπουλου σε ότι ζημιώνει την πατρίδα μας, σύντομα θα γίνει αφετηρία για το «ΝΑΙ» σε μία μεγάλη κοινωνικοπολιτική αλλαγή.
Υ.Γ.
Κάποιοι (με σχέδιο) «μπέρδεψαν» την μεγάλη συμβολή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας (πριν και μετά το δημοψήφισμα), με τη μη ανοχή του στην εξαθλίωση του λαού μας.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com