Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Η μάχη για τον τίτλο στην Α΄κατηγορία Κορινθίας ( 28η αγωνιστική)

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj9166jeVih8Qf5avd7dU3GD987nVUcI0Wa5gY-0_7jQ6ejDvllPid6k8eYeu8yQUPiOfYmprMQBssjRcYTHP5R4o04_rDFBvRwPAFh7SA7_65U4xTQDzxyVXV_N7Z_BwHukRpuNN41d1q9/s1600/eva098_panargeiakos_pannaypliakos3_small_0.jpg
Επιστροφή και πάλι στα γήπεδα και στην αγωνιστική δράση αυτό το Σάββατο, στις 4.00 το απόγευμα, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος , στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας, λόγω των Εορτών του Πάσχα.  
Τρεις "στροφές" πριν από την λήξη του τοπικού πρωταθλήματος και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα ως προς τον τίτλο του πρωταθλητή .Τον τίτλο διεκδικούν  τρεις ομάδες που απέχουν  μεταξύ τους  1 με 2 βαθμούς . Ο πρωτοπόρος Πέλοπας Κιάτου (68 β.), η Κόρινθος 2006 (67 β.) και ο ΠΑΣ  Κόρινθος (66 β). και οι οποίοι θα δώσουν σκληρή μάχη  μέχρι τέλους για να τον κατακτήσουν. 
  Αρκετά ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει η αυριανή 28η αγωνιστική. 
Ο πρωτοπόρος Πέλοπας Κιάτου αγωνίζεται έκτος έδρας , στον Άσσο, απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" του Κιάτου αναζητούν την νίκη , μία νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή και να πάνε επικεφαλής, την επόμενη (29η) αγωνιστική στο ντέρμπι του Συνοικισμού, κόντρα στον ΠΑΣ Κόρινθο.
Την ίδια ώρα στο ΔΑΚ η Κόρινθος ΄06 αντιμετωπίζει την Θύελλα Πετρίου, σε ένα αγώνα βαθμολογικού ενδιαφέροντος που και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα γιο την νίκη, καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν τον τίτλο και η Θύελλα την παραμονή της στην κατηγορία. 
Νικηφόρο αποτέλεσμα αναζητά και ο ΠΑΣ Κόρινθος, στο "Γιάννης Στέφας" απέναντι στον Ολυμπιακό Λουτρακίου. 
Στο "Κώστας Βυζάς", ο Αστέρας Δερβενίου αντιμετωπίζει τον Ισθμιακό, ενώ στο Ξυλόκαστρο, ο Πανκαμαριακός υποδέχεται τον Πανσολυγειακό. 
Στο Λέχαιο αναμένεται "ροπαλομαχία" ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και τον συνονόματό του από το Ξυλόκαστρο, ενώ στη Νεμέα, ο Παννεμεατικός μάχεται με την Ελλάδα Βέλου. 
Τέλος στο Χιλιομόδι ο ουραγός Ατρόμητος υποδέχεται τον Τενεάτη Αθηκίων

 
28η Αγωνιστική 
 22/4/17, 16:00 
 ΣΦΛ Ολυμπιακός -  ΠΑΣ Κόρινθος
Πανκαμαριακός - Πανσολυγειακός 
Ολυμπιακός Άσσου - Πέλοπας Κιάτου 
Κόρινθος '06 - Θύελλα Πετρίου 
Παννεμεατικός - Ελλάς Βέλου
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Τενεάτης Αθικίων 
Ηρακλής Λεχαίου - Ηρακλής Ξυλοκάστρου 
Αστέρας Δερβενίου - Ισθμιακός