Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

LIVE ραδιοφωνική μετάδοση το ντέρμπι της Κορίνθου. ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΄06

 

Με τους αγώνες της 23ης αγωνιστικής ημέρας ,συνεχίζεται, σήμερα Σάββατο , στις 3.00 το απόγευμα, το  πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας. Ενώ ο πρωτοπόρος Πέλοπας Κιάτου , αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Πανσολυγειακό, τα βλέμματα όλων στρέφονται στο γήπεδο του Συνοικισμού της Κορίνθου. Εκεί διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της Κορινθιακής πρωτεύουσας ανάμεσα στον ΠΑΣ Κόρινθος και την Κόρινθος 2006. Οι δύο "πρωτευουσιάνες" ομάδες της Κορινθίας θα ."ξεκαθαρίσουν τους  τελευταίους  λογαριασμούς τους" για το ποια ομάδα θα έχει το πάνω χέρι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, στην Κόρινθο και τον  επιδιωκόμενο στόχο που έχουν, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό τους στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, Στην βαθμολογία , σε 22 αγώνες η Κόρινθος 2006 , βρίσκεται στη 2η θέση με 55 βαθμούς , ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Πέλοπα και ο ΠΑΣ Κόρινθος τους ακολουθεί στη 3η θέση με 53 βαθμούς, Η σημερινή "σύγκρουση" των 2 ομάδων για , φέτος είναι η 4η, Στο πρώτο αγώνα τους, για το πρωτάθλημα , στο ΔΑΚ (έδρα της ΄06) οι ομάδες είχαν αναδειχτεί ισόπαλες με σκορ 1 - 1, ενώ στο Κύπελλο (στην ημιτελική φάση) ισόπαλες 1 - 1 στον Συνοικισμό, ενώ στο ΔΑΚ, είχε νικήσει με 2 - 1 η ΄06..
 Το "Greekradio web channel" και οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" θα  δώσουν το παρών σ΄ αυτό το μεγάλο αθλητικό ραντεβού, μεταδίδοντας  ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από το Γήπεδο του Συνικοισμού της Κορίνθου, αποκλειστικά για άλλη μία φορά, από κάθε ηλεκτρονική συσκευή επικοινωνίας γιά να ακούσουν το κορινθιακό ντέρμπι ζωντανά ραδιοφωνικά οι φίλοι του κορινθιακού ποδοσφαίρου, στη Κορινθία , στην Ελλάδα και σε όλη την υφήλιο. Στην περιγραφή ο Τάσος Μητσόπολος , στην μετάδοση αποτελεσμάτων από άλλους αγώνες ο Βασίλης Λάλος.




Στους άλλους αγώνες του προγράμματος , η Ελλάς Βέλου αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, την ίδια ώρα που ο Ηρακλής Λεχαίου φιλοξενεί τον Αστέρα Δερβενίου και ο Ολυμπιακός Άσσου τον Τενεάτη. Ο Θλυμπιακός Λουτρακίου μάχεται με τη Θύελλα Πετρί, ενώ στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός υποδέχεται τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου όπως και στη Νεμέα ο Παννεμεατικός τον Ισθμιακό.

23η Αγωνιστική 
11/3/17, 15:00 
Ολυμπιακός Άσσου  - Τενεάτης Αθικίων
ΠΑΣ Κόρινθος - :Κόρινθος '06
ΣΦΛ Ολυμπιακός - Θύελλα Πετρίου
Πανκαμαριακός -  Ατρόμητος Χιλιομοδίου
 Ηρακλής Λεχαίου - Αστέρας Δερβενίου
Πέλοπας Κιάτου -  Πανσολυγειακός
Παννεμεατικός - Ισθμιακός
Ελλάς Βέλου -  Ηρακλής Ξυλοκάστρου