Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Μάχη φωτιά για την άνοδο στη Β. Κορινθίας

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmZwu8INfFJIVCaQfmH9Z1N5Z2xcNpqajQ6779wIcOrmsseG5GY9hnusd1PFhWm4GLDQ2KmVOt7GUsiHI1CC1FDODTs7C2BFoS_uAL8QqAoSlFOFsoIl6Jp0Fzm-xXAj1Gz9ULGJ4-Z1k/s400/isthmiakospathovoyni.png
Αγώνες "φωτιά" - ντέρμπι , περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της,  η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Κορινθίας, η οποία διεξάγεται την Κυριακή, στις 4:00 μ,μ, ( νέα ώρα) το απόγευμα.
Ενώ ο ήδη πρωταθλητής Άγιος Γέωργιος αντιμετοπίζει, εντός έδρας, τον αδιάφορο Σαρωνικό Γαλατακίου, πολλοί παραμένουν ( 7 τον αριθμό) οι διεκδικητές των δύο "εισιτηρίων" θέσεων, που οδηγούν στην Α΄ Κορινθίας. Ενώ στη δεύτερη ( -12) βρίσκεται η Δάφνη Εξαμιλίων που έχει ρεπό αυτή την Κυριακή, στο ντέρμπι της αγωνιστικής , στο "Γιάννης Στέφας" η Περαχώρα μάχεται με το Σπαθοβόυνι.. Στόχος των δύο αντιπάλων η νίκη.  Με νίκη η Περαχώρα, ισοβαθμεί στην 2η θέση την ομάδα των Εξαμιλίων , την οποία αντιμετωπίζει εντός έδρας την τελευταία (30η) αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σέ περίπτωση νίκης του ΑΟ. Σπαθοβουνίου , η ομάδα προσπερνά στη 3η θέση την Περαχώρα, και μειώνει την διαφορά  της , στον πόντο, με την Δάφνη, με την οποία αγωνίζεται εντός έδρας , την επόμενη ( 24η) αγωνιστική ( Σάββατο 1 Απριλίου). Το ντέρμπι θα μεταδόσουν  ραδιοφωνικά το "Greekradio Web Chαnnel" .και οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ".
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες της Θύελλας Κάτω Διμηνιού με τον ΠΑΣ Κλένια, και του ΑΟ Ρομά με τον Άρη Βοχαϊκού που με νίκη μπορούν να βρεθούν πάλι κοντά στις θέσεις ανόδου.
Στους αγώνες της ουρας την μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία δίνουν οι ΠΑΣ  Κύψελος, Πρόοδος Αγ. Βασιλείου  και ΠΑΟ Κουταλά που μάχονται με Φωκά  Αρχ. Κλεωνών, Άρη Αρχ. Κορίνθου και Αγίους Θεοδώρους , αντίστοιχα..  

Tο πρόγραμμα
23 αγωνιστική 26/3/1716:00
 ΑΟ Ρομά – Άρης Βοχαϊκού
 Θύελλα Κάτω Διμηνιού – ΠΑΣ Κλένια
 Άγιος Γεώργιος – Σαρωνικός Γαλατακίου
 ΠΑΣ Κύψελος – Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών
Πρόοδος Αγίου Βασιλείου – Άρης Αρχαίας Κορίνθου
 ΠΑΟ Κουταλά – Άγ. Θεόδωροι
 ΑΟ Περαχώρας – ΑΟ Σπαθοβουνίου
 Ρεπό: Δάφνη Εξαμιλίων