Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ενδιαφέροντες αγώνες στη Β΄κατηγορία Κορινθίας . Ντέρμπι κορυφής Άγιος Γεώργιος - Δάφνη Εξαμιλίων

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος γεωργιος - δαφνη εξαμιλιωνΆκρως ενδιαφέρουσα είναι η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, που διεξάγεται , αυτό το Σαββατοκύριακο.
Αυλαία της αγωνιστικής , αύριο Σάββατο, στις 3:00 το απόγευμα , στο Ζευγολατιό με τον αγώνα του Άρη Βοχαϊκού με τον Σαρωνικό Γαλατακίου.
Συνέχεια την Κυριακή το απόγευμα την ίδια ώρα, όπου και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ήδη πρωταθλητή Άγιο Γεώργιο και Δάφνη Εξαμιλίων που τον ακολουθεί με διαφορά 11 βαθμών στη δεύτερη θέση ανόδου. 
Με νίκη ο Άγιος Γεώργιος ξεφεύγει στο +14 με τη Δάφνη, να μπαίνει σε περιπέτειες καθώς απειλείται από τη Θύελλα Κάτω Διμηνιού που αγωνίζεται στο Κιάτο με τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών. 
Δοκιμασίες περιμένουν την Περαχώρα και τον ΑΟ Σπαθοβουνίου που αγωνίζονται εκτός έδρας με Πρόοδο Αγίου Βασιλείου και Κύψελο Κορίνθου, αντίστοιχα, ομάδες που αναζητούν βαθμούς παραμονής στη κατηγορία.
 Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες του ΠΑΣ Κλένια με τους Αγίους Θεοδώρους καθώς και του ΑΟ Ρομά με τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου , με τους γηπεδούχους να στοχεύουν στη νίκη διατηρώντας μικρές ελπίδες για άνοδο δια μέσου της τρίτης θέσης ανόδου. Τέλος ρεπό έχει ο ουραγός ΠΑΟ Κουταλά.

21η Αγωνιστική
Σάββατο 11/3/17, 15:00
Άρης Βοχαϊκού - Σαρωνικός Γαλατακίου
Κυριακή 12/3/17, 15:00
ΑΟ Ρομά - Άρης Αρχ. Κορίνθου
Θύελλα Κ. Διμηνιού -  Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
Αγ. Γεώργιος - Δάφνη Εξαμιλίων
ΠΑΣ Κλένια - Αγ. Θεόδωροι
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου - ΑΟ Περαχώρας
ΠΑΣ Κύψελος - : - ΑΟ Σπαθοβουνίου
Ρεπό ο ΠΑΟ Κουταλάς