Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Η αυριανή 16η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Το Λουτράκι στην Ερμιονίδα - Το Ζευγολατιό υποδέχεται τον Τσικλητήρα Πύλου - Η Παναχαϊκή στο Άργος


Αποτέλεσμα εικόνας για αολ λουτρακιου Με τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής, η οποία είχε αναβληθεί τον περασμένο μήνα λόγω  της σφοδρής κακοκαιρίας, συνεχίζεται αύριο Σάββατο, στις 15:00, το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου στην Γ΄ Εθνική.
Στο Άργος βρίσκεται από σήμερα η πρωτοπόρος του ομίλου, Παναχαϊκή, για τον δεύτερο σερί εκτός έδρας αγώνα της, αυτή τη φορά κόντρα στον ουραγό Παναργειακό. Από τον  προπονητή  Σωκράτη Οφρυδόπουλος επελέγησαν για τον αυριανό αγώνα  οι εξής παίκτες: Βρονταράς, Χαλκιάς, Σούλης Β., Βλάχος, Τσαφταρίδης, Λουμπαρδέας,  Πολίμος, Μακρυδημήτρης, Φωτάκης, Μωραΐτης, Μπιτσάκος, Αργυρόπουλος, Μπουρλάκης, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Σιαλμάς, Σπανός, Πολυχρόνης, Δημητρίου, Μαστραντωνάκης. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν οι Αδαμόπουλος και ο Κωνσταντινίδης που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας καθώς και ο Γκίνο λόγω της κόκκινης κάρτας στο παιχνίδι με την Αχαϊκή. Εκτός αγωνιστικών πλάνων του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου για τον συγκεκριμένο αγώνα έμειναν και οι Σούλης Σ., Γεωργαντόπουλος, Παπαδόπουλος και Κωνσταντακόπουλος.
Δύσκολη έξοδο στην Μυτιλήνη κάνει ο ΠΑΟ Βάρδας, κόντρα στον Αιολικό, που την Κυριακή , στην έδρα του έμεινε στο 1 - 1 με τον Αστέρα Αμαλιάδα, που αύριο υποδέχεται  τον Φωστήρα. 
Στο Κρανίδι η Ένωση Ερμιονίδας αντιμετωπίζει τον ΑΟ. Λουτρακίου, ο οποίος προέρχεται από μεγάλη νίκη στο Ζευγολατιό, επί του ΑΟ Ζευγολατιού που ΄με στόχο την νίκη, υποδέχεται τον Τσικλητήρα Πύλου. 
Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναρκαδικός,όπου στην Τρίπολη μάχεται με την Χαλκίδα, ενώ την ίδια ώρα η Κυπελλούχος του ομίλου Αχαϊκή υποδέχεται την Δόξα Μεγαλόπολης. 
Τελος ρεπό έχει ο ΑΟ Θήβας
16η αγωνιστική
Ένωση Ερνιονίδας- ΑΟ.Λουτρακίου
Παναργειακός - Παναχαϊκή
Παναρκαδικός - ΑΟ Χαλκίς
Αιολικός - ΠΑΟ Βάρδας
Αστέρας Αμαλιάδας - Φωστήρας
Αχαϊκή - Δόξα Μεγαλόπολης
ΑΟ Ζευγολατιού - Τσικλητήρας Πύλου
Ρεπό ο ΑΟ Θήβας