Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ






ΝΟ.Δ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                 Κόρινθος: 11-01-2017
 Δημοτική Τοπική Οργάνωση
        Δήμου Κορινθίων

Ταχ. Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 24
Τ.Κ.: 20 131, Κόρινθος
Τηλ.: 6944 775437 / 27410 25536
E-mail: dimto.nd.korinthou@gmail.com
                                                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                       
Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας» του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες πολίτες και την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, την επικοινωνία του μηνύματος της Ν.Δ. στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κορίνθου Γιάννης Τσάκωνας, και τα στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Γιώργος Κακούρος, Ιωάννα Κοσμά και Μανώλης Πασσάς, παρουσία του Βουλευτή μας κ. Χρίστου Δήμα και του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας κ. Χρήστου Κορδώση πραγματοποίησαν επίσκεψη την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 στο Αστυνομικό Μέγαρο Κορίνθου και συγκεκριμένα στον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας, στο Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας, το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, το προσωπικό της Πυροσβεστικής, τον Λιμενάρχη Κορίνθου και το προσωπικό του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις συνθήκες επιχειρησιακής ετοιμότητας των υπηρεσιών, την επάνδρωση σε προσωπικό και μέσα αλλά και τυχόν άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες καθώς επίσης ανταλλάχτηκαν ευχές εν όψει του νέου έτους. Παράλληλα, αναγνωρίστηκε η  προσφορά όλων όσων εργάζονται αδιάκοπα για την στήριξη των όσων έχουν ανάγκη, την δημόσια ασφάλεια, την κοινωνική ενδυνάμωση και συνοχή.

Ως μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κορίνθου αγωνιζόμαστε με στόχο να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας, που προάγουν την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό και τον επαγγελματισμό.

Στηρίζουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάταξη της πατρίδας μας.

Η «Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης. Χτίζουμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας την Ελλάδα που όλοι θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας
                                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο.


                                                           ΙΩΑΝΝΗΣ Χ. ΤΣΑΚΩΝΑΣ