Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

7 μύθοι για τις σχέσεις που μας έμαθε το Χόλιγουντ

thenotebookromanou2.jpg7 μύθοι για τις σχέσεις που μας έμαθε το Χόλιγουντ


Στις ταινίες του Χόλιγουν συχνά βλέπουμε τον απόλυτο, ιδανικό έρωτα που διαρκεί για πάντα, αλλά και τη γυναίκα που έχει διαρκώς ατυχίες στον έρωτα και τον άνδρα που απολάμβανε την εργένικη ζωή του, μέχρι που οι δύο τους γνωρίστηκαν και έζησαν την ιδανική σχέση. Οι απεικονίσεις αυτές δεν είναι αντιπροσωπευτικές της αληθινής ζωής και δεν αποκαλύπτουν τη πραγματική φύση των σχέσεων.

Διαβάστε περισσότερα 

smartdogromanou.jpgΤετράποδα: Πιο έξυπνα από όσο νομίζουμε!


Ποιο είναι το πιο έξυπνο είδος στον κόσμο; Αν νομίζετε πως είναι ο άνθρωπος κάνετε λάθος.
Ο Frans de Waal, πρωτευοντολόγος στο Πανεπιστήμιο Emory έγραψε ένα βιβλίο στο οποίο δίνει εκατοντάδες παραδείγματα
ευφυΐας από ζώα. Οι χιμπατζήδες, για παράδειγμα, μπορούν εύκολα να νικήσουν τον άνθρωπο στην ανάκληση μιας σειράς από αριθμούς, που τους παρουσιάστηκαν για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.

Διαβάστε περισσότερα 

MANITARIA_SDF.jpgΤα μανιτάρια προστατεύουν από άνοια και Αλτσχάιμερ


Ορισμένα βρώσιμα και φαρμακευτικά μανιτάρια περιέχουν βιοενεργά συστατικά που μπορούν να ενισχύσουν την ανάπτυξη των νεύρων στον εγκέφαλο και να προστατεύσουν έναντι νευροεκφυλιστικών καταστάσεων, όπως η φλεγμονή που οδηγεί σε νευροεφυλιστικές νόσους, όπως η άνοια και η νόσος Αλτσχάιμερ.

Διαβάστε περισσότερα 

baskete1.jpgΒουβωνική κήλη: Ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες οι πιο...ευαίσθητοι


Οι ποδοσφαιριστές και οι μπασκετμπολίστες έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάθουν βουβωνική κλήλη, η οποία αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα οδηγεί στο σύνδρομο των κοιλιακών, μια χρόνια κατάσταση που μπορεί να στοιχίσει ακόμα και την καριέρα των αθλητών.

Διαβάστε περισσότερα 

1 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛ.Ο.Κ. 3-5 Φεβρουαρίου 2017

cancerdayef1.jpg
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου-ΕΛΛΟΚ διοργανώνει, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου το 1ο Συνέδριο στελεχών των Οργανώσεων Ογκολογικών Ασθενών, που θα γίνει στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Centre στην Αθήνα από τις 3 έως 5 Φεβρουαρίου με θέμα, #WeCanICan: Εμπνέουμε, Εκπαιδεύουμε, Αναλαμβάνουμε Δράση.

Διαβάστε περισσότερα 
iatrikostourismosef21.jpg


Στο πλάνο η προώθηση του ιατρικού τουρισμού – «Χρυσή» ευκαιρία για τη χώρα μας


Οι αναγκαίες θεσμικές παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας ήταν μεταξύ άλλων το θέμα της συνεδρίασης του Τομέα Ιατρικού Τουρισμού του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

stogiatro.gr