Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

«Κάηκε» η Σπάρτη για χάρη του Θρύλου (vid)

«Κάηκε» η Σπάρτη για χάρη του Θρύλου (vid)

Στο… πόδι σήκωσαν την Σπάρτη οι οπαδοί του Θρύλου , οι οποίοι το βράδυ της Τετάρτης υποδέχθηκαν στην πόλη τους τον Πάουλο Μπέντο και τους παικτες του Ολυμπιακού.
Η «ερυθρόλευκη» αποστολή λίγο μετά τις 20:30 έφτασε στην πόλη της Πελοποννήσου, όπου το μεσημέρι της Πέμπτης ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού  που περίμεναν καρτερικά το πούλμαν της ομάδας, υποδέχθηκαν με βεγγαλικά και συνθήματα και αποθέωσαν τους πρωταθλητές Ελλάδας και έδειξαν για μια ακόμα φορά τη μεγάλη τους αγάπη για τον Ολυμπιακό.Τη μεγαλύτερη αποθέωση με ξεχωριστά συνθήματα γνώρισαν ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Αριέλ
Το πούλμαν που μετέφερε τους πρωταθλητές Ελλάδας περικυκλώθηκε από κόσμο και χρειάστηκε να σταματήσει λίγο πιο μακριά από την είσοδο του ξενοδοχείου για να κατέβουν οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Δείτε τι γινόταν στους δρόμους από τα βίντεο που «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Διευθυντής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Κυριάκος Δουρέκας.