Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πανκαμαριακός πήρε την πρόκριση στην παράταση στο Δερβένι με σκόρερ 2 πρώην παίκτες του Αστέρα. - Πρόκριση για Ηρακλή Ξυλοκάστρου, Δάφνη Εξαμιλίων και ΠΑΟ Κουταλά.


O Πανκαμαριακός στα πλαίσια της 3ης φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας, πέρασε νικηφόρα από το Δερβένι , όπου λύγισε με 2 - 1 στην παράταση τον ελλειπή λόγω τραυματισμών Αστέρα και πήρε  το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς σκορ. Ο Πανκαμαριακός πήρε προβάδισμα στην παράταση με τον Αλέξανδρο Σιώζιο. ο Αστέρας ισοφάρισε με τον Θοδωρή Βασιλάρη και ο Θεόδωρος Ζήσης λίγο πριν το τέλος της παράτασης σημείωσε το 1 - 2 για την ομάδα του Καμαρίου που την έστειλε στον επόμενο γύρο του θεσμού.

ΣΙΩΖΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΖΗΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Σαρωτικό πέρασμα , στον επόμενο γύρο, σημείωσε  στις Κλένιες , ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου με το ευρύ 5 - 1 επί του τοπικού ΠΑΣ, ενώ στα Εξαμίλια  η Δαφνη νίκησε με 2 - 1 τον Αετό Κρυονερίου. Τέλος στο Σολομό ο ΠΑΟ Κουταλά , που στο πρωτάθλημα δεν τα πάει καλά , νίκησε  με 2 - 0 στο κύπελλο τον Αγίαννη και πέρασε στην επόμενη φάση. 

Τα σημερινά αποτελέσματα του Κυπέλλου Κορινθίας
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ  2 - 1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 0 - 0 ( παράταση 1 - 2)
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ  2 - 0
 ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 1 - 5

Η τρίτη φάση  του Κυπέλλου Κορινθίας ολοκληρώνεται την επόμενη Τετάρτη (21/12)
ΚΥΠ. 21/12/16 14.30
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ