Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Tips για να μη βαριέστε τη γυμναστική

logo newsletter

woman-pushup-1.jpgTips για να μη βαριέστε τη γυμναστική


Έχει τύχει σε όλους μας να πληρώσουμε μία ετήσια συνδρομή σε γυμναστήριο και να εγκαταλείψουμε τελικά την προσπάθεια στα μέσα της χρονιάς. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι για να είμαστε συνεπείς σε ένα πρόγραμμα άσκησης, το πιο σημαντικό βήμα είναι να επιλέξουμε κάτι που μας αρέσει και που μας ταιριάζει, ούτως ώστε να μην το βαρεθούμε και το εγκαταλείψουμε στη συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα 

efetets.jpgΕΦΕΤ: Οδηγός αγορών για ασφαλή τρόφιμα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι -Τι πρέπει να προσέξετε!


Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές, προκειμένου να επιλέξουν ασφαλή τρόφιμα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δείτε τι
πρέπει να προσέχετε στην αγορά των τροφίμων σας, έτσι ώστε να απολαύσετε τα γιορτινά εδέσματα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Διαβάστε περισσότερα 

COUGH.jpgΒήχας: Πότε πρέπει να συμβουλευτείτε γιατρό;


Ο βήχας μπορεί να είναι σύμπτωμα ενός κοινού κρυολογήματος ή μιας ήπιας μόλυνσης και συχνά, περνάει μέσα σε μια εβδομάδα. Ωστόσο, μπορεί να είναι ένδειξη για κάτι πιο σοβαρό.

Διαβάστε περισσότερα 

shinysmilets.jpgΛαμπερό χαμόγελο με μία επίσκεψη στον οδοντίατρο


Για ένα όμορφο χαμόγελο δεν χρειάζεται ούτε πολύς χρόνος ούτε πολύ χρήμα. Ακόμα και μέσα σε ένα ραντεβού μπορούμε να το αποκτήσουμε με ανώδυνες και γρήγορες οδοντιατρικές τεχνικές.

Διαβάστε περισσότερα 

STITIKI_DYSLEIT.jpgΣτυτική δυσλειτουργία: Ο ρόλος της συντρόφου


Γράφει ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ - ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣΡΟΚΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Η σύντροφος των ανδρών που πάσχουν από διαταραχές της στύσης μπορεί να παίξει ένα θεμελιώδη ρόλο , τόσο στην διάγνωση , όσο και στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Διαβάστε περισσότερα 

xamilo_zaharo.jpgΧρήσιμες συμβουλές για χαμηλό σάκχαρο


Γράφει ο ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
Περιορίζοντας τα είδη των τροφών που μπορούν να προκαλέσουν αύξηση του σακχάρου και υιοθετώντας μια ισορροπημένη διατροφή είναι δυνατό να επαναφέρετε στα φυσιολογικά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας. Για παράδειγμα, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει την περικοπή των υδατανθράκων και την αύξηση άπαχων πρωτεϊνών, φρούτων και λαχανικών.

Διαβάστε περισσότερα 

constipatedpregnant.jpgΔυσκοιλιότητα στην εγκυμοσύνη- Πώς θα την αντιμετωπίσετε;


Μία στις δύο γυναίκες εμφανίζουν δυσκοιλιότητα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, για μια σειρά από λόγους. Το βέβαιο είναι ότι η δυσκοιλιότητα τη συγκεκριμένη περιόδο δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Τι μπορεί να κάνει μια έγκυος για να βελτιώσει την κατάσταση;

Διαβάστε περισσότερα 

clintriets.jpgΚλινικές μελέτες: Χαμένη «ευκαιρία» για τους ασθενείς και τα ελληνικά ταμεία


Καινοτόμες θεραπείες στερούνται οι Έλληνες ασθενείς, καθώς η Ελλάδα είναι ουραγός στις κλινικές μελέτες φαρμάκων. Στο 5th Clinical Research Conference (#crc16) αναδείχθηκαν τα υφιστάμενα εμπόδια και αντικίνητρα που, είτε καθυστερούν σημαντικά τις διαδικασίες είτε δυσχεραίνουν την υλοποίηση κλινικών μελετών, καθώς και τα τεράστια οφέλη από την ανάπτυξη της κλινικής έρευνας.

Διαβάστε περισσότερα 

aenorasisets.jpgAENORASIS: Μέγας χορηγός στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρευματολογίας


Μέγας χορηγός στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρευματολογίας 2016, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία & Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ήταν η εταιρία AENORASIS.

Διαβάστε περισσότερα 

novoNordiskNovo Nordisk: Νέα στοιχεία για το συνδυασμό IDegLira


O σταθερός συνδυασμός IDegLira επέδειξε παρόμοιο γλυκαιμικό έλεγχο με μειωμένο κίνδυνο υπογλυκαιμίας και ανώτερο προφίλ στο σωματικό βάρος σε σύγκριση με το εντατικοποιημένο σχήμα ινσουλινοθεραπείας, αναφέρει έρευνα που διεξήγαγε η Novo Nordisk.     

Διαβάστε περισσότερα 
womancold.jpg

Γιατί οι γυναίκες κρυώνουν πιο πολύ από τους άνδρες;


Οι θερμορρυθμιστικές αποκρίσεις των γυναικών στις αλλαγές της θερμοκρασίας, διαφέρουν με αυτές των ανδρών, κυρίως λόγω ανατομικών διαφορών, διαφορών στα επίπεδα ορμονών και στη σύσταση σώματος. Mια γυναίκα προσομοιάζει στη θερμορρύθμισή της έναν άνδρα τρίτης ηλικίας, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Διαβάστε περισσότερα