Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ποια στερεότυπα εκνευρίζουν τις γυναίκες;

stogiatro.gr 

woman-glasses.jpgΠοια στερεότυπα εκνευρίζουν τις γυναίκες;


Όλες οι γυναίκες έχουν ακούσει κάποια από τα παρακάτω στερεότυπα που τις εκνευρίζουν: Πρώτο στη λίστα είναι ότι όλα όσα κάνουν οι γυναίκες τα κάνουν για να προσελκύσουν τους άνδρες. Κάποιος ρώτησε μια γυναίκα αν φοράει γυαλιά για να δείχνει πιο σοφιστικέ. “Όχι, τα φοράω επειδή είμαι στραβή”, απάντησε εκείνη.

Διαβάστε περισσότερα 

chrisbeauets.jpgΑισθητική χειρουργική: Όμορφη και λαμπερή μέχρι τις γιορτές


Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι σιγά σιγά μπαίνουμε στο πνεύμα τους, προετοιμάζοντας όχι μόνο τους χώρους του σπιτιού μας αλλά και τον εαυτό μας. Προλαβαίνουμε όμως να διώξουμε την κούραση της όψης και της καθημερινότητάς μας,
ώστε να είμαστε πιο όμορφοι και λαμπεροί στα πάρτυ και τα ρεβεγιόν των ημερών που έρχονται;

Διαβάστε περισσότερα 

internetporn.jpgΤο πολύ πορνό προκαλεί στυτική δυσλειτουργία!


Η παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού στο Ίντερνετ προκαλεί προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας σε έναν στους δέκα άνδρες. Η συνήθεια του αυνανισμού με την παρακολούθηση πορνογραφικών εικόνων στο Ίντερνετ, ειδικά αν μιλάμε για άτομα νεαρής ηλικίας μπορεί να είναι ανησυχητική.

Διαβάστε περισσότερα 

petlonely.jpgΚατοικίδια: Πολύτιμοι βοηθοί για τα άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας


Τα κατοικίδια μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα προβλήματα ψυχικής υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζουν, αναφέρει μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση BMC Psychiatry.

Διαβάστε περισσότερα 

sexcoets.jpgΝέο τμήμα Sex Coaching στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών


Η οικονομική κρίση έχει απομακρύνει ερωτικά πολλά ζευγάρια. Η ανεργία, οι καβγάδες για τα χρήματα, η ρουτίνα επηρεάζουν την καθημερινότητα των περισσότερων και μόνο το σεξ δεν τους κάνει να βάζουν ως προτεραιότητα.

Διαβάστε περισσότερα 

msdofets.jpgΠράξη το μήνυμα των Χριστουγέννων από τους εργαζόμενους της MSD


Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, την ημέρα Εθελοντισμού της MSD, όλοι οι εργαζόμενοι της εν λόγω φαρμακευτικής εταιρείας πρόσφεραν τη θετική τους ενέργεια και την καλή τους διάθεση βοηθώντας κοινωνικές δομές και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην προστασία των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα 

man-studying.jpg9 τρικ για να θυμάστε αυτά που διαβάζετε


Σήμερα, που καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από τεράσιο όγκο πληροφοριών, θα πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να θυμόμαστε – τουλάχιστον εκείνα που μας ενδιαφέρουν. Για να το πετύχουμε, υπάρχουν κάποια χρήσιμα tips:

Διαβάστε περισσότερα 

giftexchange.jpgΠώς να επιλέξετε τα δώρα σας τα φετινά Χριστούγεννα


Με ποια κριτήρια θα επιλέξετε φέτος τα δώρα για τους αγαπημένους σας; Πριν βγείτε στα μαγαζιά, καλό είναι να έχετε κατά νου τα αποτελέσματα πρόσφατης αμερικανικής μελέτης που συστήνει, πριν επιλέξουμε τα δώρα μας, να μπούμε στη θέση των... παραληπτών.

Διαβάστε περισσότερα 

pulhypets.jpgActelion: Νέα δεδομένα για τη μακιτεντάνη σε ομάδα ασθενών με πενυμονική υπέρταση


Το  πρωτεύον καταληκτικό της σημείο πέτυχε η μελέτη MERIT, που σχεδιάστηκε για για να αξιολογήσει τη μακιτεντάνη, όσον αφορά στην αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την ανοχή της, σε ασθενείς με μη χειρουργήσιμη χρόνια θρομβοεμβολική πνευμονική υπέρταση, ανακοίνωσε η Actelion.

Διαβάστε περισσότερα