Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Επίσκεψη του Προέδρου και Κλιμακίου της ΔΗΜΤ.Ο. στα χωριά Λέχαιο και Άσσος.

 ΝΟ.Δ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                 Κόρινθος: 23-11-2016
 Δημοτική Τοπική Οργάνωση
        Δήμου Κορινθίων

Ταχ. Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 24
Τ.Κ.: 20 131, Κόρινθος
Τηλ.: 6944 775437 / 27410 25536
E-mail: dimto.nd.korinthou@gmail.com
                                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                       
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στα χωριά Λέχαιο και Άσσος οι επισκέψεις του Προέδρου και κλιμακίου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κορίνθου στους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους του Δήμου Κορινθίων. Ο Πρόεδρος και το κλιμάκιο άκουσε και συζήτησε με τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και πολίτες στα εν λόγω χωριά τα ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής. Παρόν στην εν λόγω επίσκεψη ήταν και ο Τομεάρχης ΝΔ του Νομού Κορινθίας κ. Νίκος Φατούσης.

Η ανησυχία των πολιτών επικεντρώθηκε στον δύσκολο χειμώνα που περιμένουν να ζήσουν. Όλοι οι φόροι συνολικά (άμεσοι και έμμεσοι) που ήδη ισχύουν και οι αυξήσεις από την 1η Γενάρη του 2017 σε συνάρτηση με την μειωμένη παραγωγή σε σταφύλια και ελαιόλαδο δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Η αγωνία ήταν εμφανής για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα. Η βαριά φορολογία και η ανεργία βρέθηκαν στο επίκεντρο για άλλη μια φορά.

Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την αίσθηση της αλλαγής στην Νέα Δημοκρατία που έχει επέλθει υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου ως Πρωθυπουργός να αλλάξει τα κακώς κείμενα της χώρας. Ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης έκανε γνωστές τις δράσεις και τον τρόπο λειτουργίας της Οργάνωσης με τους παρευρισκόμενους να δίνουν τα εύσημα για τον τρόπο διοίκησης της Οργάνωσης και τις επισκέψεις που πραγματοποιούνται σε αυτές τις δύσκολες εποχές.



   Εκ του γραφείο Τύπου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ