Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Τα οφέλη του μεσημεριανού ύπνου

logo newsletter

siesta.jpgΤα οφέλη του μεσημεριανού ύπνου


Ιδιαίτερα δημοφιλής σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία, η σιέστα έχει αναμφισβήτητες ευργετικές επιδράσεις για τον οργανισμό. Όσο όμως οι Έλληνες εθίζονται στην εργασιομανία, εγκαταλείπουν τη συνήθεια–διαβατήριο για την καλή τους υγεία, την στιγμή που οι λαοί σε
Ανατολή και Δύση αναγνωρίζουν τα οφέλη της και την ...επαναπροσδιορίζουν.

Διαβάστε περισσότερα 

safeinternet.jpg17 χρόνια ζωής συμπληρώνει η δράση Saferinternet.gr


Από το 2000, όταν πολύ λίγοι γνώριζαν το Διαδίκτυο στη χώρα μας και κανείς δεν ήξερε τι σημαίνει «online ασφάλεια», έως και σήμερα, όπου σχεδόν όλοι πια αλληλεπιδρούν καθημερινά με ιστοχώρους και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και η ασφαλής πλοήγηση έχει γίνει απαραίτητη για μικρούς και μεγάλους, το Saferinternet.gr παρείχε μέσα από εκατοντάδες δράσεις ενημέρωση και εκπαίδευση προς παιδιά, εφήβους, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, εκπαιδευτικούς, αλλά και το ευρύ κοινό.

Διαβάστε περισσότερα 

psstets.jpgActelion: Ερευνά από στόματος θεραπεία για την Υποτροπιάζουσα Πολλαπλή Σκλήρυνση


Ότι θα προχωρήσει στη διερεύνηση της χρήσης θεραπείας συνδυασμού με πονεσιμόδη (ponesimod) και φουμαρικό διμεθύλιο σε ασθενείς με Υποτροπιάζουσα Πολλαπλή Σκλήρυνση (RMS) ανακοίνωσε πρόσφατα η Actelion.

Διαβάστε περισσότερα 

epnosetsi.jpgΠ.Πολάκης: «Αυτοψία» στο νοσοκομείο για τα παιδιά που δηλητηριάστηκαν σε εκδρομή


Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας «Γ. Γεννηματάς» βρέθηκε το Σάββατο το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος επισκέφθηκε τα 75 παιδιά που προσκομίστηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, κατά την επιστροφή τους από εκπαιδευτική εκδρομή.

Διαβάστε περισσότερα