Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ο κανιβαλισμός του Καραμανλή(σμού) – Μνήμες αθλίων

psixaris-anastasiadis
Τελικά η εξεταστική της επιτροπής για τα δάνεια των μίντια είχε και τα ξεκαρφώματά της.
Μάθαμε από τον κ. Ψυχάρη ότι έπαιρνε δάνεια εκατομμυρίων ευρώ με μόνη εγγύηση το … επίθετό του που είχε κτίσει επί βαθέως ΠΑΣΟΚ και από τον κ. Αναστασιάδη πως περνούσε καλύτερα με τον Καραμανλή Πρωθυπουργό – μάλλον γιατί έβγαζε λεφτά από τον κανιβαλισμό του, λέμε εμείς.
Αν υπήρχε δικαστήριο μόνο για «εθνικές αθλιότητες» θα έπρεπε να δικάσει τους εκδότες λάσπης, για τα εθνικά εγκλήματα που διέπραξαν κατά της Ελλάδας.
Το έγκλημα που διέπρατταν κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση την πενταετία 2004-2009, οδήγησε την Ελλάδα στο εθνοπροδοτικό Μνημόνιο του τραγικού Γιώργου Παπανδρέου και στο οριστικό ξεπούλημα της Ελλάδας από τον οπορτουνιστή Αλέξη Τσίπρα.

Οι παραπάνω εκδότες παρέα με άλλους ομοίους τους και λοιπούς τυχοδιώκτες εντός και εκτός της ΝΔ και της Ελλάδας, δούλεψαν συστηματικά για την άνευ όρων παράδοση της πατρίδας μας σε συμφέροντα ξένα με αυτά του λαού μας. Το ότι είχαν επίσης συγκεκριμένη στάση στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων και κατά του Καραμανλισμού, δείχνει πόσο προσκολλημένοι ήταν και είναι στην ιδέα της κατακερματισμένης και διχασμένης αλλά ΠΑΝΤΑ ελεγχόμενης κοινωνίας.
Το γεγονός ότι οι υποθέσεις φυσικής και πολιτικής εξόντωσης του Κώστα Καραμανλή και της αλλοίωσης στοιχείων ελλειμμάτων, βγαίνουν στο ΦΩΣ και κάποιες δικάζονται, είναι ενδεικτικό του πόσο πολύ ενόχλησε η εθνική στάση του τελευταίου πατριώτη Πρωθυπουργού και των πολιτικοιδεολογικών υποστηρικτών του.
Οι «κύριοι» εκδότες λάσπης, έχουν καταγραφεί στη μνήμη του Ελληνικού λαού ως ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί στο μεγαλύτερο εθνικό μεταπολιτευτικό έγκλημα και όσα mea culpa και αν ψελλίσουν, αυτό δεν αλλάζει.
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com