Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

8 συμβουλές για light μαγείρεμα

 logo newsletter

cookinglight.jpg 

8 συμβουλές για light μαγείρεμα


Σε μια προσπάθεια απώλειας βάρους, δεν έχει σημασία μόνο το τι τρώμε αλλά και το πώς το μαγειρεύουμε. Στις γραμμές που ακολουθούν, σας παρουσιάζουμε 8 tips μαγειρέματος που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη θρεπτική αξία των τροφών σας, χωρίς να φορτωθείτε θερμίδες.

Διαβάστε περισσότερα

med_tck_stogia.jpg2nd MedTech Conference: «Η αξιοποίηση της τεχνολογίας στην Υγεία»


Με στόχο να τεθούν επί τάπητος τα καίρια ζητήματα, που αφορούν τη χρήση της ιατρικής τεχνολογίας στην Ελλάδα και να αναδείξει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα, που παρατηρούνται στην προμήθεια ιατροτεχνολογικών προϊόντων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ,διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το 2ο MedTech Conference, με θέμα «Η αξιοποίηση της τεχνολογίας στην Υγεία».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε, κάνει καλό!

readingbook.jpg
Οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε να βυθιζόμαστε στις σελίδες ενός καλού βιβλίου. Το διάβασμα ενός βιβλίου, πολύ ανώτερο κατά πολλούς από την παρακολούθηση μίας ταινίας, επιτρέπει στον αναγνώστη να φτιάξει μόνος του τις εικόνες, να αφήσει το μυαλό να ταξιδέψει σε τόπους μακρινούς, να ξεχάσει τις υποχρεώσεις και το στρες της καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Μύθοι και αλήθειες για τον γάμο και την εργένικη ζωή

singlemarried.jpg
Για πολλούς η εργένικη ζωή είναι συνώνυμο της ελευθερίας, δεκάδες επιστημονικές έρευνες όμως υποστηρίζουν ότι ένας άνθρωπος χωρίς γάμο στο ενεργητικό του έχει περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει πρόωρα σε σχέση με έναν παντρεμένο. Εδώ και δεκαετίες, έρευνες επί ερευνών συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι ο γάμος κάνει καλό στην υγεία, υποστηρίζοντας ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, καρδιοπαθειών και άλλων ασθενειών. Στις γραμμές που ακολουθούν, καταρρίπτουμε τρεις από τους πιο βασικούς μύθους για τον γάμο και την εργένικη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν το παιδί «καμπουριάζει»

kam_stogia.jpg
Κινητά, υπολογιστές, διάβασμα και μια τσάντα μεγαλύτερη από τα ίδια. Η σπονδυλική στήλη των παιδιών επιβαρύνεται καθημερινά με αποτέλεσμα, σε κάποιες περιπτώσεις, να δημιουργούνται προβλήματα από τη λανθασμένη στάση.Ένα από αυτά είναι και η λεγόμενη «καμπούρα».

Διαβάστε περισσότερα