Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

«Συμφωνία Αλήθειας» Live: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 81η ΔΕΘ



Με βασικό σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας» ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά αυτήν την ώρα στους παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, κάνοντας λόγο για «ιστορική ευθύνη» που έχει να οδηγήσει τη χώρα «στην οριστική έξοδο από την κρίση».
Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ασκήσει σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του, λέγοντας πως «με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ανάκαμψη δεν μπορεί να υπάρξει ποτέ» και να μιλήσει για ανάγκη ενός «τολμηρού άλματος στο μέλλον».
«Μια μεγάλη πολιτική αλλαγή είναι προϋπόθεση για τη φυγή προς τα εμπρός. Η απομάκρυνσή του κ. Τσίπρα από την εξουσία είναι ιστορική αναγκαιότητα για τον τόπο. Πρέπει να φύγει. Το συντομότερο», θα συμπληρώσει ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει από τη ΔΕΘ ένα «κοστολογημένο», όπως θα τονίσει, πρόγραμμα συγκεκριμένων μέτρων οικονομικής πολιτικής, στην κατεύθυνση μείωσης της φορολογίας και αντίστοιχης μείωσης της κρατικής δαπάνης, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε βάθος διετίας.