Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Σπάρτη - Πανιαγιάλειος, «πράξη δεύτερη» για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.


Με τη ρεβάνς της Σπάρτης κόντρα στον Παναιγιάλειο άνοιγε στις 3.00 το απόγευμα, η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της α’ φάσης του Κυπέλλου. Ελλάδος. Μια αναμέτρηση-τυπική διαδικασία μετά την επιβλητική επικράτηση των Λακώνων στο πρώτο παιχνίδι με 4-0. Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λιβαδειάς λόγω του ότι το δημοτικό στάδιο Σπάρτης δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. 
Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, οι Καρτσαμπάς, Φ. Αρσενίεβιτς πήραν τις θέσεις των Γκαλίτσιου και Μπανούση στην αποστολή. Στην αντίπερα όχθη, οι Αιγιώτες ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας χωρίς τους Αθανασόπουλο, Τσιλιγκίρη, Πατινιώτη, Μιχαλόπουλο και Καζναφέρη.
Ο αγώνας αυτή την στιγμή βρίσκεται στο ημίχρονο και η Σπάρτη προηγείται των Αιγιωτών 1 - 0 με το τέρμα που σήμείωσε με σουτ στο 34΄ του Ηλιόπουλου.
ΣΠΑΡΤΗ (Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς, Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Ηλιόπουλος, Αρσενίεβιτς Ν., Αναστασάκος, Μπουντόπουλος.
Παναιγιάλειος (Βόκολος):Στρέζος, Πολυχρονιάδης, Κοντοές, Βλάχος, Ρότα, Μπούζας (32′ Στίκας), Μωυσίδης, Σκαρτσίλας, Μπουρλάκης, Κατίδης, Ξόμπλιος.
για τον αγωνα περισσότερα στο τέλος του αγωνα...
Στην άκρη μπαίνουν όλα τα θέματα στον ΟΦΗ εν όψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Αχαρναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Το 0-0 του πρώτου αγώνα βάζει σε καθεστώς πίεσης τους Κρητικούς, καθώς ένας αποκλεισμός θα είναι ιδιαίτερα επιζήμιος, τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και σε θέμα γοήτρου.Στο αγωνιστικό κομμάτι, η απουσία του Νάστου είναι κάτι παραπάνω από κομβική, ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να έχει στη διάθεσή του δύο επιπλέον ποδοσφαιριστές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: τους Ράντο και Μπολάκη. Αντίθετα, και πάλι εκτός θα είναι οι Μπουρσέλης και Κομεσίδης.Τέλος, ελεύθερος έμεινε από τους «μελανόλευκους» ο Μανώλης Φουκαράκης. Οπως ανακοινώθηκε, η λύση της συνεργασίας έγινε για αγωνιστικούς λόγους, μιας και ο ποδοσφαιριστής δεν βρισκόταν στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια.
Το πρόγραμμα
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
Σπάρτη - Πανιαγιάλειος (4-0) 3μ.μ. ΟΤΕ Sport 8
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου
Αχαρναϊκός - ΟΦΗ (0-0) 3μ.μ. ΟΤΕ Sport 8