Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Όλη η Ελλάδα παίζει τον «Καναλάρχη»

kanalarxis-apo-to-maximou
Συγκλονιστικό το νέο παιχνίδι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Φοβερές ίντριγκες, δολοπλοκίες, πισώπλατα μαχαιρώματα, μαφιόζικα ξεκαθαρίσματα, καταιγιστική δράση.

Μετά τη μεγάλη επικοινωνιακή επιτυχία που είχε ο ανηλεής πόλεμος της «αριστερής» κυβέρνησης με τη διαπλοκή, όπου οι παλαιοί και νέοι «νταβατζήδες» κλείστηκαν σε ένα δωμάτιο και πλήρωσαν όσο κι όσο, για να αγοράσουν συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα, βγαίνει στην αγορά με τη χρυσή χορηγία του Μαξίμου το παιχνίδι που ισοπεδώνει κάθε άλλο επιτραπέζιο παιχνίδι και απευθύνεται στους ιθαγενείς αυτής της χώρας.
Σκοπός του απολύτως εκπαιδευτικού παιχνιδιού είναι ο «παίκτης» που μπορεί να είναι υπόδικος ή/και καταδικασμένος ή/και απόλυτα διαπλεκόμενος με μεγάλες εργολαβίες, αλλά που έχει ένα σκασμό λεφτά, να μπορεί να αποκτήσει μία άδεια καναλιού και να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη.
Το παιχνίδι θα πωλείται σε όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια (προς τιμή του εργολάβου των ηλεκτρονικών κουλοχέρηδων) και στα περίπτερα του Κολωνακίου, του Πειραιά και της Κηφισιάς.
Υ.Γ.
Οι «νταβατζήδες» θα έδιναν ακόμη και τα διπλά. Ο αγώνας για έλεγχο της κοινής γνώμης είναι μείζονος σημασίας για όσα τραγικά συμβαίνουν στην Ελλάδα επί Μνημονίου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Τα συμφέροντα είναι θηριώδη και μερικές εκατοντάδες ψωρο-εκατομμύρια για τηλεοπτικές άδειες, προφανώς και περισσεύουν.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com/