Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Επίθεση άνευ προηγουμένου σε Τσίπρα και Κοντονή: «Υπουργός της Χούντας – Είμαι μ@@@ς που τους ψήφισα»

Clipboard
Μια επίθεση άνευ προηγουμένου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, Νίκος Προύτζος. Στο στόχαστρο του βρέθηκαν ο Σταύρος Κοντονής και ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Νίκος Προύτζος, είναι μέλος της ΕΠΟ και έχει παραπεμθεί σε δίκη για την «Κάρτα Υγείας» και διώκεται ποινικά.
Σε συνέντευξή του έκανε λόγο για συμμορία του υφυπουργού Αθλητισμού με τον Πρωθυπουργό και αποκάλεσε τον εαυτό του «μαλ@κ@@» επειδή ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εδώ και 20 χρόνια και έχω φτάσει σε ένα σημείο με έναν Υπουργό της Χούντας, που λέγεται Κοντονής, για προσωπικούς του λόγους και για τις εκλογές της ΕΠΟ, να έχουμε μπει σε μία περιπέτεια. Η περιπέτεια αυτή είναι ότι μας έχουν βάλει κατηγορούμενος για μία ιδιωτική υπόθεση της ΕΠΟ με μία εταιρεία που είναι οικονομικού περιχεομένου. Μία συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ ΕΠΟ και μιας εταιρείας και αφορά την Κάρτα Υγείας….. Οι κατηγορίες αυτές θα πέσουν, θα ξεφτιλιστούν και κάποιοι Κοντονήδες και κάποιοι Τσίπριδες θα ντρέπονται που υπάρχουν. Είναι μια συμμορία πολιτικών που λυμαίνονται τον τόπο. Κι επειδή είμαι ένας από τους μαλάκες που τους ψήφισε τον Γενάρη, ζητάω συγγνώμη. Πίστεψα ότι θα αλλάξουν κάτι αλλά αυτοί είναι απατεώνες, όλοι».

Arouraios.gr