Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Πρεμιέρα με το δεξί ο ΠΑΟ Βάρδας 1 - 0 τον Αιολικό

cache/resized/ab188a95a2c78be3a4cafe74cabb05bd.jpg
Η πρώτη σέντρα  στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής κατηγορίας εγινε σήμερα στη Βάρδα 
στη 1 το μεσημέρι (για συγκοινωνιακούς λόγους των νησιωτών) όπου ο τοπικός ΠΑΟ επικράτησε με 1 - 0  επί του Αιολικου Μυτιλήνης. με γκολ του Γιώργου Πολίτη από χτύπημα φάουλ στο 10’ από 30 μέτρα. 


Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν για την ισοφάριση με την μπάλα έπειτα από σουτ του Λάλα στο 20’ να φεύγει άουτ και τον Κωνσταντινόπουλο να λέει «όχι» στο σουτ του Αμπντούλ στο 28’.
Στο 58’ οι νησιώτες έχασαν μία κλασική ευκαιρία για γκολ με το νέο σουτ του Λάλα, ενώ η καλύτερή τους στιγμή ήρθε στο 90’ όταν ο Μίχος σημάδεψε το δοκάρι. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν κοντά στο 2-0 στο 66’ με Βατσή, αλλά ο Καδδής απομάκρυνε προ της γραμμής.
 Ο Αιολικός στα τελευταία δέκα λεπτά έπαιξε μονότερμα τους "πράσινους" της Βουπρσσίας, έχασε κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ενώ είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα.
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Κωνσταντινόπουλος, Καρούτης (65’ Π. Πολίτης), Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Βραχνής, Γ. Πολίτης, Βατσής (84’ Ανδριέλος), Σαμπανέι (76’ Καζαντζής), Ντόμας, Γούρμος.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Πάππος, Καδής, Κρητικός (64’ Χρήστου), Καπταγιάννης, Κεσίδης (69’ Αμπραχαμιάν), Κριπιντίρης, Λάλας, Μίχος, Μπουρούς, Μανουσάκης, Αμπντούλ.

.Οι υπόλοιποι αγώνες αρχίζουν στις 17:00.. Τον "παρθενικό" τους αγώνα σέ εθνική κατηγορία , στην ιστορία τους δινουν στην Πύλο ο τοπικός Τσικλητήρας και ο Α.Ο. Ζευγολατιού, Στο Λουτρακι ο ΑΟΛ αντιμετωπίζει την Ενωση Ερμιονίδας, ενώ στην Πάτρα η Παναχαϊκή , στο ντέρμπι της πρεμιέρας, αντιμετοπίζει τον Παναργειακό. Στη Μεγαλόπολη η τοπική Δόξα υποδέχεται την Αχαϊκη, την στιγμή που στον Ταύρο ο Φωστήρας φιλοξενεί τον Αστέρα Αμαλιάδος. Στην Χαλκίδα η τοπική ομάδα αγωνιζεται με τον Παναρκαδικό, ενώ ρεπό έχει η Θήβα

Συνοπτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας
 
3ος όμιλος

ΠΑΟ Βάρδας – Αιολικός  1 - 0
Στις 17:00:
Τσικλητήρας – ΑΟ Ζευγολατιού
Δόξα Μεγαλόπολης – Αχαϊκή
Φωστήρας – Αστέρας Αμαλιάδας
ΑΟ Χαλκίς – Παναρκαδικός
Παναχαϊκή – Παναργειακός
ΑΟ Λουτράκι – ΑΕ Ερμιονίδας
Ρεπό: ΑΟ Θήβα