Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Τσικλητήρας Πύλου - Ζευγολατιό ( ημίχρονο 0 - 0)

Τσικλητήρας Πύλου - Ζευγολατιό (LIVE)
Την παρθενική τους εμφάνιση σε Εθνική κατηγορία, πραγματοποιούν αυτή την στιγμή στο Στάδιο της Καλάμάτας, ο Τσικλητήρασ Πύλου και ο ΑΟ Ζευγολατιού.που κάνουν το ντεμπούτο τους , στον 3ο όμιλο στη Γ' Εθνική. Ο αγώνας γίνεται στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, καθώς η φυσική έδρα του Τσικλητήρα Πύλου δεν είναι ακόμα έτοιμη.
Προ του διαιτητή  Μιχελή  με βοηθούς τους Κοτζαμανίδη, Τζιλίρη από τον Πειραιά οι ομάδες έχουν παραταχθεί ως εξής:
Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας
TΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς, Ρούσσης, Κυριαζόπουλος, Μικελάτος, Χοτζάι, Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Κερμενίδης.
 Ο Νταμπλούχος Κορινθίας
ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ Τσέλιος, Βιδάλης, Παινέσης, Σιγάλας, Φυτσαράκης, Μαλαχάτης, Κλαδάκης, Ρήγας, Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης, Ατματζίδης.
 Ικανοποιητικά στέκεται στο γήπεδο η ομάδα του Ζευγολατιού καθως στο 14'  ο ΄Φυτσαράκης απομακρύνει πάνω στη γραμμή σουτ του Τσάτσο που σούταρε από το ύψος του πέναλτι,.μετά πάσα του Κερμενίδη  από αριστερά μέσα στην περιοχή.
Στο 23' το Ζευγολατιό απείλησε με το σουτ του Χρυσαφίδη, να περνά πάνω από το οριζόντιο. .
Τελείωσε το ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Τσικλητήρας Πύλου - Ζευγολατιό 0-0.

Σε άλλο ματς του ομίλου στη Μεγαλόπολη, Δόξα Μεγαλόπολης - Αχαϊκή 1-1. Με αυτογκόλ ο Δ. Παναγιωτόπουλος έκανε το 0-1 στο 31' και στο 33 ο  Ανέστης Παναγιωτίδης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Περισσότερα σε λίγο