Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Περιφέρεια Πελοποννήσου Συνέντευξη τύπου – Journey of Hope, Πέμπτη 18.8.2016, 11.00 π.μ.



Εμφάνιση BANNER 1-01-01.jpg 
Την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016, μια ποδηλατική βόλτα γεμάτη ελπίδες ( #JourneyOfHope), θα ξεκινήσει από τη Δανία για να διασχίσει την Κεντρική Ευρώπη και να τερματίσει στις 17 Σεπτεμβρίου  στην Σλοβακία πού έχει την προεδρία της Ε.Ε. ενώ παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ευρώπη.
Εμφάνιση NWB_banner_300x250.gif 
Η εκδήλωση αποτελεί μέρος της εκστρατείας NowWeMOVE που διοργανώνει ο Διεθνής Οργανισμός Αθλητισμού και Πολιτισμού (ISCA).για την προώθηση της σωματικής δραστηριότητας και συμμετέχει  στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2016 #BeActive.
Εμφάνιση NWB_banner_728x90.gif
Εμφάνιση ROLL-UP BANNER 1 + Αφίσα-01.jpg
Καθώς το Ταξίδι της Ελπίδας και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού δεν μπορεί να δώσει όλες τις λύσεις στις προκλήσεις της Ευρώπης, δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία σε οργανώσεις από διάφορους τομείς να δείξουν το δρόμο προς τα εμπρός, οργανώνοντας παράλληλες εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη, ποδηλατικές εκδηλώσεις ή άλλου είδους εκδηλώσεις σωματικής δραστηριότητας ή ακόμα και συζητήσεις, εκθέσεις, διαγωνισμούς.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της εκστρατείας
NowWeMOVE και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με την ΑΕΚ Τρίπολης/Τμήμα Ποδηλασίας και την ΚοινΣ.Επ. Πράσινες Διαδρομές, Εθνικό Συντονιστή της εκστρατείας NowWeMOVE στην Ελλάδα.
Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 στις 11:00 π.μ. στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, μετά το πέρας της οποίας θα δοθεί η εκκίνηση της ποδηλατικής βόλτας.