Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Έτοιμο το νέο λογότυπο στη φανέλα του Αστέρα - Χειρουργήθηκε ο Τριανταφυλόπουλος

έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου. - See more at: http://www.asterastripolis.gr/first-team/981-kwnstantine-eimaste-dipla-sou.html#sthash.ie51ZmPa.dpuf
έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου. - See more at: http://www.asterastripolis.gr/first-team/981-kwnstantine-eimaste-dipla-sou.html#sthash.ie51ZmPa.dpuf
http://www.vectorsland.com/imgd/l51394-pae-asteras-tripolis-logo-41800.pngΤο νέο, όμορφο λογότυπο, για τα δέκα χρόνια της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στη Σούπερ Λίγκ, θα συνοδεύει τις εμφανίσεις της ομάδας που ήδη βρίσκονται στο κατάστημα πώλησης επίσημων προιόντων, στο κέντρο της Τρίπολης.
Όσοι έχουν ήδη αγοράσει την φανέλα της ομάδας, μπορούν να πηγαίνουν στο κατάστημα της ΠΑΕ Αστέρας και να προσθέτουν το νέο λογότυπο.
Εν’ τω μεταξύ, σήμερα στην Αθήνα έκανε επέμβαση στο πόδι του ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου..
Το απόγευμα του Σαββάτου 20 Αυγούστου και μετά την απόφαση για αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, η ομάδα αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:30 και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Οι κάτοχοι των διαρκείας μπορούν να κάνουν χρήση των καρτών τους.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:30 και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Οι κάτοχοι των διαρκείας μπορούν να κάνουν χρήση των καρτών τους.
- See more at: http://www.asterastripolis.gr/first-team/985-filiko-asteras-panaitolikos.html#sthash.jPdTEMh5.dpuf