Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Πέθανε η «κακιά» του σινεμά, Έφη Οικονόμου στο Νοσοκομείο του Αιγίου - Παραθέριζε τα καλοκαίρια στο Διακοπτό

Έφη Οικονόμου
Πέθανε σε ηλικία 78 ετών η ηθοποιός Έφη Οικονόμου νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο του Αιγίου.
Είχε ανεύρισμα θωρακικής και κοιλιακής αορτής, το οποίο ανακάλυψε το 2011. Η ηθοποιός πάνω από 30 χρόνια παραθέριζε τα καλοκαίρια στην περιοχή του Διακοπτού. Η σχέση της με τους κατοίκους ήταν πολύ στενή, όπως και με τα μέλη της θεατρικής ομάδας της περιοχής.

Η Έφη Οικονόμου ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Χάρη Παναγιώτου. Ήταν ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης, ενώ ερμήνευσε κυρίως τον ρόλο της κακιάς. Από τις τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν στη δημοφιλή σειρά «Πάτερ Ημών».
Έφη Οικονόμου
 Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή στο 3ο Νεκροταφείο στις 13:30. 
Το μέλος της θεατρικής ομάδας Διακοπτού, Μιχάλης Κόσσυφας έγραψε στο Facebook:
 

ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟ. Το 1985, όταν ανεβάσαμε στο σχολείο την παράσταση "ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ" είχαμε την ευτυχία να γνωρίσουμε έναν γλυκό άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μας με το να μας δίνει οδηγίες, να μας ενθαρρύνει και να μας μιλά με αγάπη....η ΕΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ηθοποιός και γνωστή από το θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και την TV, το ίδιο έκανε και όταν φτιάξαμε τη Θεατρική Ομάδα Διακοπτού. Με την ίδια αγάπη μας μιλούσε και ερχόταν σε όσες περισσότερες παρατάσεις μπορούσε. Ο γλυκός αυτός άνθρωπος και φίλη έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων....ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΦΗ και σε ευχαριστούμε για όλα!