Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου Ηλίας Ανδρικόπουλος


Το πρωί της Τετάρτης 3 Αυγούστου, μία ημέρα μετά τη συνεδρίαση του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Πελοποννήσου, ο πρόεδρος του Φορέα και Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστινής κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος υπέβαλε -για δεύτερη φορά εφέτος- την παραίτησή του από τα καθήκοντά του για λόγους ευθύνης και αξιοπρέπειας, όπως αναφέρει στην επιστολή που απέστειλε προς τα μέλη του Φορέα και τους δημάρχους της Πελοποννήσου, επειδή έως σήμερα δεν έχουν καταθέσει την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ.
Σημειωτέον ότι έκδηλη ήταν στη χθεσινή συνεδρίαση η σύγχυση ανάμεσα στους δημάρχους ως προς τον δρόμο που θα ακολουθήσουν σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Στην επιστολή του αναφέρει:

Θέμα: «Παραίτηση από Καθήκοντα Προέδρου ΦΟΔΣΑ»
Αγαπητοί συνάδελφοι, Λόγοι ευθύνης και αξιοπρέπειας με οδηγούν να υποβάλλω την παραίτηση μου από τα καθήκοντα του Προέδρου του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου από την στιγμή που μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταθέσει την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ Πελοποννήσου, επισημαίνοντας τον μεγάλο κίνδυνο η Περιφέρεια Πελοποννήσου να βρεθεί εκτός χρηματοδότησης του νέου ΕΣΠΑ 2014‐ 2020 (Άξονας προτεραιότητας 14), λόγω μη εκπλήρωσης των προβλεπόμενων αιρεσημοτήτων.
Με εκτίμηση και σεβασμό,
ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου
Ηλίας Ανδρικόπουλος
Με δεδομένο το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ είχε υποβάλει την παραίτησή του άλλες δύο φορές, μένει να δούμε αν αυτή τη φορά ο κ. Ανδρικόπουλος θα εμμείνει στην απόφασή του.

arcadiaportal.gr