Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Σε μόνιμο ΕΛΣΤΑτικό παροξυσμό οι εγχώριοι υπάλληλοι των δανειστών

protagon-athliothta-gia-karamanli
Έχει τρελαθεί τις τελευταίες εβδομάδες, το «σύστημα» Σημίτη παρέα με του Σαμαρά. Κορυφώνουν τις επιθέσεις στον Κώστα Καραμανλή και τους λεγόμενους «Καραμανλικούς».
Τα δίνουν όλα! Με όλα τους τα μέσα. Σκορπούν χρήμα και χρησιμοποιούν όλους τους υπόδουλους των ΜΜΕ που συνεταιρίστηκαν την πενταετία 2004-09, προκειμένου να σκοτώσουν τον μόνο πατριώτη αρχηγό που είχε τότε η Ελλάδα. Αυτόν που αντιστάθηκε στην πώληση ανθρώπων και περιουσιών.

Τρέμουν στη ιδέα πως το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ θα είναι η αφορμή για την εξεταστική που δεν έγινε ποτέ! Τρέμουν μήπως και χαθούν πλούτη και εξουσίες από αυτούς που θησαύρισαν στις πλάτες του Ελληνικού λαού δια του ξεπουλήματος της Ελλάδας. Είναι όλοι τους υπάλληλοι του Μνημονίου και μάλιστα του πρώτου!
Η τσίχλα που αναμασούν με λύσσα είναι αυτή της δήθεν συνεργασίας του Κώστα Καραμανλή με τον Αλέξη Τσίπρα. Των Καραμανλικών με τους Συριζαίους… Ότι ακριβώς έκαναν για να χτυπήσουν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη επειδή είχε τολμήσει να μιλήσει για εθνική συνεννόηση για τα μεγάλα θέματα.
Και αυτό γίνεται στην προσπάθεια να χαϊδέψουν τα αυτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη και να βρουν μία θέση στα ψηφοδέλτια της νέας μεταρρυθμιστικής πολυκομματικής ΝΔ. Αν όχι, υπάρχει και το σχέδιο «Νέα Ελλάδα» του Αντώνη Σαμαρά που καλλιεργείται από εργατικούς της Πολιτικής Άνοιξης και μετανοημένους ακροδεξιούς (βλ. Βορίδη, Γεωργιάδη κ.α.), στα τσιμπούσια της ταβέρνας του Βασίλη, εκεί όπου ο Πρόεδρος Αντώνης απολαμβάνει τα αγαπημένα του μπιφτέκια-special.
Τελευταίο άθλιο χτύπημα στον Κώστα Καραμανλή από το protagon του Σημιτικού Σταύρου Θεοδωράκη. Συνεχίζει την κατάπτυστη εργασία που έχει αρχίσει (πάλι) με μεθοδικότητα ο Σταύρος Ψυχάρης αλλά και το γραφείο τύπου antinews του Αντώνη Σαμαρά.
«Βγάζουν» την ταυτότητα του μέλους ΣΥΡΙΖΑ με τη φωτογραφία του πρώην Πρωθυπουργού.
Τι άλλο θα κάνουν για να μην τους κάψει το ΦΩΣ; Εκείνο που τους υποσχέθηκε ο Κώστας Καραμανλής προ μηνών!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com