Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΒΟΜΒΑ ΚΟΥΒΕΛΟΥ! «Με χρήματα της ΔΟΕ για υπανάπτυκτες αφρικανικές χώρες οι ελληνικές επιτυχίες!»

kouvelos_

Τρομερές αποκαλύψεις από τον Αρχηγό της Ελληνικής αποστολής, Ισίδωρο Κούβελο, σχετικά με την προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών.
Ο κ. Κούβελος μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Αλέκο Βασιλόπουλο, αποκάλυψε πως η προετοιμασία των αθλητών μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας βασίστηκε οικονομικά σε πρόγραμμα αλληλεγγύης και στήριξης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής που δίνεται σε υπανάπτυκτες αφρικανικές χώρες!

«Το επίτευγμα των αθλητών μας έγινε χωρίς την παραμικρή βοήθεια από το κράτος. Δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ για την ολυμπιακή προετοιμασία. Δεν καλύφθηκαν ούτε τα λειτουργικά έξοδα της Ολυμπιακής Επιτροπής.
Τα καταφέραμε χάρη στις χορηγίες ιδιωτών για τους αθλητές και αλλά και στήριξη από την ΔΟΕ μέσω προγράμματος αλληλεγγύης που δίνεται σε υπανάπτυκτες αφρικανικές χώρες» είπε χαρακτηριστικά ο Ισίδωρος Κούβελος.
Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής δήλωσε περήφανος για την παρουσία των αθλητών οι οποίοι » έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό εν μέσω κρίσης».
«Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έδωσε απάντηση σ΄αυτούς που τον έχουν αγνοήσει τα τελευταία χρόνια» τόνισε ο Ισίδωρος Κούβελος.

Για τον αριθμό των μεταλλίων είπε ότι αρχικός στόχος ήταν να πάμε καλύτερα από τις Ολυμπιάδες του Τόκιο και του Λονδίνου.
«Η μικρή πονεμένη Ελλάδα βρίσκεται στην 26η θέση των μεταλλίων έχοντας αφήσει πίσω της υπερδυνάμεις. Οι αθλητές μας έδειξαν χαρακτήρα και μεγαλούργησαν» κατέληξε.

arouraios.gr