Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Η καλοκαιρινή εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης




Η καλοκαιρινή εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2016 στις 20:30 στο θέατρο Άγγελος Σικελιανός στο Ξυλόκαστρο.
Τα μικρά παιδάκια του ΚΔΑΠ επιδεικνύοντας το υποκριτικό τους ταλέντο παρουσίασαν τρία μουσικοθεατρικά έργα με θέμα «Ο πόλεμος των ψαριών», «Καλημέρα Ελλάδα», «Επαγγελματικός Προσανατολισμός» και καταχειροκροτήθηκαν για την πολύ αξιόλογη προσπάθεια από όλους τους παραβρισκόμενους. Ήταν πράγματι μία εξαιρετική και ευφάνταστη παράσταση, γεμάτη χρώματα, μουσική και τραγούδια.
Ο πρόεδρος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ιατρός κ. Αναστάσιος Γ. Γκιολής ευχαρίστησε το γεμάτο αμφιθέατρο τόσο τα παιδάκια για το ταλέντο τους, τις δασκάλες τους που είναι πάνω στις ιδιαιτερότητες κάθε παιδιού καθώς και τους γονείς που τους εμπιστεύονται  σε τόσο μικρή ηλικία τα παιδιά τους…
Ο Πρόεδρος του Κέντρου ως Ιατρός είναι συνέχεια δίπλα τους εξασφαλίζοντας εκπαιδευτικά ταξίδια σε μουσεία θέατρα και ψυχαγωγικού χαρακτήρα όπως πρόσφατα σε νησί του Αργοσαρωνικού
Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το παρόν ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Κάσσιος, και η πρόεδρος της ΔΕΥΑΞΕ κα Σταυρούλα Μαγγίνα κλπ.
received 620573514785479