Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΝΔ: «Σε θερμό κλίμα» η συνάντηση μεταξύ Μητσοτάκη - Μεϊμαράκη

 
Λίγο περισσότερο από μια ώρα διήρκεσε η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, με τον προκάτοχό του, Ευ. Μεϊμαράκη. Επρόκειτο για μια συνάντηση η οποία αναμενόταν με ενδιαφέρον στη ΝΔ, με την ελπίδα να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Μεϊμαράκη.
Αποχωρώντας από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή (όπου έγινε η συνάντηση), ο κ. Μεϊμαράκης δεν έκανε δηλώσεις σχετικά με το τι συζητήθηκε και αρκέστηκε να πει απλώς «όλα καλά».

Πηγές της ΝΔ ανέφεραν ότι η συνάντηση έγινε «σε θερμό κλίμα» και πως κατά τη διάρκειά της «συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις και υπήρξε ταύτιση απόψεων». «Ακόμη και αν στο παρελθόν υπήρξαν κάποια συννεφάκια στις σχέσεις των δύο, δεν υπάρχουν πια. Ο καιρός για τη ΝΔ είναι αίθριος. Η ΝΔ δεν έχει την πολυτέλεια, ειδικά σε ώρες μάχης, να μην έχει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην πρώτη γραμμή» ανέφεραν από τη ΝΔ.
Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν οι κ.κ. Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης, μετά από τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ τον Ιανουάριο.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες, σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε ανοιχτά τη διαφωνία του με κεντρικές επιλογές που έχει κάνει ο κ. Μητσοτάκης ως πρόεδρος της ΝΔ (για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ). ★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr