Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

1ο διήμερο φεστιβάλ «ΓΙΟΡΤΗ ΓΗΣ και ΧΕΙΡΟΤΕΧΙΑΣ»


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο διήμερο φεστιβάλ «ΓΙΟΡΤΗ ΓΗΣ και ΧΕΙΡΟΤΕΧΙΑΣ» το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Ιουνίου στο Κέντρο Νέων Κορινθίας που διοργάνωσε ο Συνεταιρισμός Αλληλέγγυας Οικονομίας «Αλλότροπον».

Η διαχειριστική ομάδα του Αλλότροπον ευχαριστεί θερμά  τους έκθετες βιολογικών/οικολογικών προϊόντων και χειροτεχνών, τους εθελοντές: τον Σωκράτη που ανέλαβε το Allofun, την Μίρκα, τον Βασίλη, τον Γιώργο και τον φωτογράφο Τσέτσι.
Από καρδιάς  ευχαριστεί τον Haig Yazdjian, τον Βαγγέλη Καρίπη και τον Γιώτη Κιουρτσόγλου που ανταποκριθήκαν αμέσως στην πρόσκληση του Αλλότροπον και χάρισαν το Σάββατο 25/6 μια μοναδική και μαγική βραδιά, ακόμα ευχαριστεί  τους TOBY X JIMMYCOOL (ΝΕΑ ΟΡΙΑ), ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ), LIBERTA X ONE DK (ΑΜΦΙΘΥΜΙΑ) JOHNNY P. X ΧΡΩΜΑ ΜΟΥΝΤΟ, VERITAS και FUZZI (Sound Mutiny) της Hip Hop σκηνής που ένωσαν τις φωνές τους την Κυριακή 26/6 και φώναξαν τραγουδιστά PROTECT THE EARTH!!!

Τέλος ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες και ιδιαίτερα τους φίλους του Αλλότροπον που  ενίσχυσαν ηθικά και οικονομικά ώστε να καλυφτούν οι ανάγκες του διημέρου.

ΑΛΛΟΤΡΟΠΟΝ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ