Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Με το συμβόλαιο θανάτου του ελληνικού λαού που ετοιμάζεται να υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, μια εταιρεία πολιτικών δολοφόνων, με συμπαγές δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπληρώνεται το μεγαλύτερο μέρος του σχεδίου εκείνων που από την άνοιξη του 2014 είχαν δρομολογήσει την άνοδο του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργού της χώρας με στόχο την καταστροφή της.  


Συγκεκριμένες ομάδες εργασίας με έδρα την Ελβετία, τη Γαλλία και τη Γερμανία με τη συμμετοχή επιφανών αλλοδαπών αλλά και επιφανών Ελλήνων του εξωτερικού, σε αγαστή συνεργασία με τις εγχώριες οικονομικές, δημοσιογραφικές και θεσμικές αρχές  δούλεψαν για την άνοδο των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στην εξουσία και τη λεηλασία της Ελλάδας, υποβάλλοντας στην κατάλληλη πλύση εγκεφάλου έναν λαό εθισμένο στην απόλαυση και την ευκολία.


Ήταν Σεπτέμβρης 2014 όταν ο κ. Τσίπρας τόνιζε ότι «δεν μας αρέσει να μιλάμε για αυτοδυναμία» -όρο που χαρακτήρισε παρωχημένο- αλλά «για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ και τους συμμάχους του». Ήταν γνωστοί οι σύμμαχοί του και καλά προετοιμασμένοι. Το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που είχε υποσχεθεί και περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, κατάργηση ΕΝΦΙΑ και αφορολόγητο 12.000 σε αντικατάσταση του μνημονίου, όχι μόνο δεν εφαρμόστηκε ποτέ αλλά εξελίχθηκε σε σκληρότερα νέα μνημόνια. Εξελίχθηκε σε λαίλαπα εναντίον της νέας γενιάς, των επιχειρήσεων, εναντίον του ιδιωτικού τομέα, εναντίον των ικανών, των μορφωμένων, αυτών που προσπαθούν, που μοχθούν χωρίς να κλέβουν. Περισσότεροι φόροι παντού είναι η ανάπτυξη που φέρνει ο Τσίπρας για τον οποίο μεγαλόσχημοι άντρες έστρωσαν κόκκινα χαλιά και τον υποδέχτηκαν ως τον Μεσσία του σκότους που υπηρετούν.  


Οι υποσχέσεις διαψεύστηκαν, οι εκτιμήσεις ακυρώθηκαν στην πράξη, όμως τα κραταιά οικονομικά και κοινωνικά χείλη του τόπου δεν μπόρεσαν να αρθρώσουν ούτε μία βαριά κουβέντα στον Αλέξη, υπό τη συνεχή επήρεια της γοητείας του. Προσδοκούσαν και συνεχίζουν να προσδοκούν μερίδιο στο αλισβερίσι. Δέχονται τον εξευτελισμό, την εξαθλίωση, τη βία εναντίον ενός λαού σχεδόν σαδομαζοχιστικά, προσδοκώντας εκατέρωθεν το ψήγμα οίκτου της τελευταίας στιγμής. 


Ακόμη και τη στιγμή που η Ελλάδα είναι ένα βήμα πριν την εξαφάνισή της στη μαύρη τρύπα του οικονομικού και κοινωνικού σύμπαντος, οι Έλληνες νομίζουν πως ακούν τον αυλητή με το μαγικό αυλό. Είναι γεγονός πως η αφύπνιση είναι επώδυνη διαδικασία και το θέαμα που θα τη συνοδεύσει θα σημαδέψει για πάντα τις ψυχές όλων μας. Όσο πιο γρήγορα γίνει τόσο καλύτερα για όλους μας. 

thedayaftergr.blogspot.gr